Το Χωριό των Χριστουγέννων στην Καρύταινα (pics)

Το Χωριό των Χριστουγέννων στην Καρύταινα (pics)

Δεκέμβριος 27, 2018 - 21:00
0 σχόλια

Την Κυριακή 23/12/18,το απόγευμα, εγκαινιάστηκε το Χωριό των Χριστουγέννων στην Καρύταινα. Ένα διαδραστικό σκηνικό που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους και θα σταθεί στην πλατεία της Καρύταινας ως και τις 6/01/19.

Παράλληλα και για το ίδιο χρονικό διάστημα, θα λειτουργεί και το «ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ». Από το πρωί ως το βράδυ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μπορούν τα παιδιά που θα βρεθούν στην Καρύταινα να ζωγραφίζουν, να γράφουν ευχές ή επιθυμίες τους και να ρίχνουν στο γραμματοκιβώτιο το γράμμα τους! Στις 6/01/19, θα γίνει κλήρωση και πέντε τυχερά παιδιά θα πάρουν δώρο!

Οι μικροί φίλοι που παραβρέθηκαν πήραν μέρος σε χριστουγεννιάτικο κυνήγι θησαυρού και χορούς στην πλατεία του Χωριού των Χριστουγέννων, συντροφιά με τον ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ και τον αγαπήμένο του τάρανδο!!!
Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ήταν κεφάτος και διαθέσιμος να μοιράσει στα παιδιά λιχουδιές και να ακούσει προσεχτικά τι δώρο θέλουν να τους φέρει!

Ο τάρανδος του, που λατρεύει την επαφή με τα παιδιά, τα πήγαινε βόλτα πάνω στην ακούραστη ράχη του και φωτογραφιζόταν μαζί τους!
Μόλις τελείωσε η εκδήλωση και ενώ μας είχε ακολουθήσει στα σοκάκια του χωριού που τραγουδούσαμε όλοι μαζί χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με συνοδεία κλαρίνου, νταουλιού και λαούτου, μας αποχαιρέτισε με ένα τρόπο μοναδικό που θα μας μείνει αξέχαστος!

Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα τραγούδια που ακούγονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ενθουσίαζαν και ξεσήκωναν τους επισκέπτες!

‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μικρούς και μεγάλους κατοίκους του χωριού μας που βοήθησαν στις λεπτομέρειες στησίματος, οργάνωσης και διεξαγωγής της εκδήλωσης και των δράσεων που θα ακολουθήσουν!!!

Κοινον Καρυτινων


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.