Χορηγία του Ιδρύματος Σταθοπούλου στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης

Χορηγία του Ιδρύματος Σταθοπούλου στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης

Νοέμβριος 14, 2017 - 15:04
0 σχόλια

Η Διευθύντρια Σοφία Καλδή, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και οι μαθήτριες και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης, εκφράζουν τις θερμότερές τους ευχαριστίες προς το 'Ιδρυμα Αικατερίνης και Σωτηρίου Π. Σταθοπούλου υπό την προεδρία της κυρίας Σοφίας Ρουκουτάκη, για την ευγενική χορηγία του για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, με πολύ μεγάλη χαρά η Διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης, παρέλαβε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 αθλητικό υλικό εξαιρετικών προδιαγραφών, το οποίο είχε ανάγκη για την κάλυψη των αθλητικών δραστηριοτήτων των μαθητών και μαθητριών. Δέκα  μπάλες του μπάσκετ, δώδεκα του βόλεϊ και τέσσερις του ποδοσφαίρου, όλες άριστης ποιότητας, χορηγήθηκαν από το Ιδρυμα Αικατερίνης και Σωτηρίου Π. Σταθοπούλου στο σχολείο μας, σε μία εποχή που η κοινωνία μας εξακολουθεί να δέχεται τις αρνητικές επιδράσεις της οικονομικής κρίσης.

Για δεύτερη χρονιά το Ίδρυμα Αικατερίνης και  Σωτηρίου Π. Σταθοπούλου στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του σχολείου να επιτελεί το εκπαιδευτικό του έργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτού του είδους η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση αποτελούν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους φορείς και ιδρύματα αυτού του τόπου. Σας ευχόμαστε να έχετε την καλύτερη δυνατή πορεία στη συνέχιση του σκοπού σας.

Με εκτίμηση η Διευθύντρια Σοφία Καλδή

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.