Χορεύουν με τον ΣΥΡΙΖΑ Γ. Παπανδρέου και Δ. Ρέππας;

Χορεύουν με τον ΣΥΡΙΖΑ Γ. Παπανδρέου και Δ. Ρέππας;

Ιούλιος 25, 2016 - 13:06
3 σχόλια

Πολύ κοντά φαίνεται να βρίσκονται τον τελευταίο καιρό ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιώργο Παπανδρέου. Και στα δημοσιογραφικά γραφεία πληθαίνουν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι πιθανότατα ο υιός του Ανδρέα δεν θα πει «όχι» στον Αλέξη αν του προτείνει συνεργασία.

Αλλά και ότι ο Αλέξης δεν θα πει «όχι» σε μια πρόταση από τον Γιώργο. Εξάλλου, και οι δύο άνδρες προτιμούν το «ναι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη γίνονται επαφές για τη συμμετοχή στελεχών που πρόσκεινται στον Γιώργο Παπανδρέου στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι Δημήτρης Ρέππας και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Δεν θα είναι, οπωσδήποτε, οι πρώτοι παπανδρεϊκοί που ίσως συμμετάσχουν στην κυβέρνηση του Αλέξη. Έχουν προηγηθεί οι Κοτζιάς, Μπόλαρης, Τζάκρη και πλείστοι άλλοι.

Η προσέγγιση μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και της Φώφης Γεννηματά έπεσε στο κενό, ύστερα από τη χαρακτηριστική καθυστέρηση που έχει επιδείξει ο πρώτος να στείλει τις προτάσεις του για μια ευρεία συνεργασία στην πρόεδρο του Κινήματος. Δημοσιογράφοι του «Θέματος» αναφέρουν ότι στους διαδρόμους της Βουλής στελέχη της Κουμουνδούρου μιλούν ήδη για έναν νέο συνασπισμό δυνάμεων με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΔΗΣΟ και την Ενωση Κεντρώων, αν και προς το παρόν ο Βασίλης Λεβέντης το αποκλείει.

Σύντομα θα αποκαλυφθεί προς τα πού πάει το πράγμα. Εξάλλου, ο «γάμος» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το Ποτάμι μπορεί να μην φτάσει στην ολοκλήρωση, και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γιώργος περιμένει να δει πού θα γείρει ο καιρός. Άλλωστε, έχει πείρα στο κανό.

Από την άλλη, ο Αλέξης βλέπει την ανανέωση του κόμματός του ως μονόδρομο. Πριν από έναν-δύο μήνες στις Βρυξέλλες συμμετείχε ως ακροατής στις συναντήσεις των Σοσιαλιστών, στους οποίους βλέπει ότι έχει φίλους.

Το βέβαιον είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θέλει να μείνει στα ποσοστά που τον πετούν έξω από τη Βουλή με το ΚΙΔΗΣΟ.

(Η φωτογραφία, από το άρθρο του Διονύση Θανάσουλα, στο «Πρώτο Θέμα». Ο Γιώργος χορεύει τη «Συννεφιασμένη Κυριακή» στη Σύμη, το βράδυ του πραξικοπήματος στην Τουρκία, μη έχοντας ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα απέναντι.)

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Αλλίμονο οι συριζαίοι άν δεχθούν συνεργασία με Γιωργάκη και Ρέππα.΄Μο΄νο που σκέφτεσαι ότι οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να ξαναγυρίσουν σε πιάνει ρίγος.Είναι οι κύριοι τίποτα.

Ενώ η Τζάκρη κι ο Νικολόπουλος ήταν πολύ καλύτεροι..

Έτσι για να μην αισθάνονται μοναξιά τα ορφανά του Άκη, οι Σπίρτζηδες (υπογράφω αλλά πονάω), οι Κουρουμπλήδες και οι λοιποί που μυρίστηκαν εξουσία και πύκνωσαν τις τάξεις του λαϊκίστικου μορφώματος...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.