Χορεσίβιος Βαλτεσινίκου: Αγιασμός για την έναρξη της χειμερινής χορευτικής περιόδου

Χορεσίβιος Βαλτεσινίκου: Αγιασμός για την έναρξη της χειμερινής χορευτικής περιόδου

Σεπτέμβριος 11, 2019 - 15:57
1 σχόλια

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11.30 εκτελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα χρονιά από τον π. Θεμιστοκλή Δουρίδα με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων χορού της χειμερινής περιόδου 2019 – 2020. Παράλληλα παρουσιάστηκε ο χοροδιδάσκαλος κ. Χάρης Τσαρούχης που θα αναλάβει εφέτος την διδασκαλία των χορών στα παιδιά του χορευτικού τμήματος.

Στη συνέχεια έγινε η αρχική ενημέρωση για την δραστηριότητα του ‘Χορεσίβιου’ και της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Βαλτεσινίκου που απευθύνεται σε νέες & νέους κάτω των 18 ετών και έχει λάβει την αιγίδα και την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού, με τίτλο “Ο κήπος του Ιπποκράτη αναβιώνει από τα χέρια των παιδιών στο Βαλτεσινίκο, Γορτυνίας”. Στο πρόγραμμα αυτό θα συμμετάσχουν όλες οι νέες & νέοι του Βαλτεσινίκου μέχρι 18 ετών που επιθυμούν, ανεξάρτητα από την συμμετοχή τους ή μη στο χορευτικό τμήμα.

Από το Facebook


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.