Χοντρό επεισόδιο Βαζάκα με τους φιλάθλους του Παναρκαδικού (vid)

Χοντρό επεισόδιο Βαζάκα με τους φιλάθλους του Παναρκαδικού (vid)

Απρίλιος 07, 2019 - 18:23
1 σχόλια

Ένα περιστατικό που σαφέστατα αμαύρωσε τον αγώνα του Παναρκαδικού με τον Ασπρόπυργο είναι η συμπεριφορά του Γιώργου Βαζάκα προπονητή της ομάδας της Αττικής προς την κερκίδα των φιλάθλων της Τρίπολης.

Είναι το 84ο λεπτό με τον Ασπρόπυργο να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα κάνοντας το 0-3 με τον Δουκάκη με τον έμπειρο τεχνικό να βάλει κατά της κερκίδας κλωτσώντας τα κάγκελα ξεσηκώνοντας ένταση και διαμαρτυρίες των φιλάθλων του Παναρκαδικού.

Ο Γιώργος Βαζάκας εκτός εαυτού άνοιξε "βεντέτα" με την κερκίδα με το παιχνίδι να διακόπτεται για περίπου 4 λεπτά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων από τον πάγκο του Ασπρόπυργου να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και το σκηνικό να μοιάζει με "κομφούζιο".

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Αλάμπεης απέβαλε τον Γιώργο Βαζάκα από τον πάγκο της ομάδας του με τον ίδιο να κατευθύνεται προς την εξέδρα συνεχίζοντας μέσα σε κλίμα έντασης και "Γαλλικών" την αντιπαράθεση του προς την εξέδρα και να βγαίνει έξω από τον αγωνιστικό χώρο οδεύοντας προς την κερκίδα των φιλοξενούμενων για να συνεχιστεί το παιχνίδι .

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι με αφορμή το επεισόδιο την εμφάνιση της στην εξέδρα πίσω από τον πάγκο του Ασπρόπυργου έκανε γρήγορα διμοιρία των ΜΑΤ με τα πνεύματα να ηρεμούν και το παιχνίδι να συνεχίζεται για τα τελευταία του λεπτά.

Δείτε το βίντεο από την ένταση και το επεισόδιο του Γιώργου Βαζάκα με την πράσινη εξέδρα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Χοντρό επεισόδιο Βαζάκα με τους φιλάθλους του Παναρκαδικού


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αυτός με την ομπρέλα θα την έκανε την ζημιά στην ομάδα. Θα είχαμε καμία αφαιρεση βαθμών και μετά θα κλέγαμε όλοι μαζί. Καλό είναι τέτοιοι φίλαθλοι να τους απαγόρευεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους γιατί μόνο κακό μπορούν να κάνουν!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.