«Χωματερή» οι κατασκηνώσεις στη Βυτίνα (pics)

«Χωματερή» οι κατασκηνώσεις στη Βυτίνα (pics)

Ιούλιος 31, 2017 - 20:05
1 σχόλια

Πολλές φορές αναγνώστες μας έχουν στείλει φωτογραφίες από μέρη στη Γορτυνία όπου δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σκουπίδια. Θυμόμαστε όλοι ότι την Πρωτομαγιά τα απορρίμματα «έκοβαν βόλτες» στο τουριστικό χωριό της Γορτυνίας, στη Βυτίνα, καθώς έχουν κλείσει όλες οι χωματερές όπου ο Δήμος εναπόθετε τα απορρίμματα.

Αρχές Αυγούστου και καθώς τα τουριστικά χωριά ετοιμάζονται για το φεστιβάλ Μαινάλου, στις κατασκηνώσεις της Βυτίνας φωλιάζει μια χωματερή, ενώ όλος ο χώρος μαρτυρά την εγκατάλειψη.

Ήταν τον Μάρτιο του 2017 όταν ο δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιαννόπουλος απαντούσε στους επικριτές του σχετικά με το κλείσιμο των επτά χωματερών στον Δήμο, πηγή προστίμων τόσο για τη Γορτυνία όσο και για τη χώρα, ύψους 560.000 ευρώ. Τότε, σε ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος ανέφερε: «Ο Δήμος Γορτυνίας έχει εγκεκριμένο Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (το οποίο οι κκ. Κούλης και Αποστολόπουλος δεν ψήφισαν και ζήτησαν για άλλη μια φορά να αναβληθεί ''σφυρίζοντας αδιάφορα'' και επικαλούμενοι διαδικασίες για να μην αναλάβουν, έστω και καθυστερημένα τις ευθύνες τους). Ο σχεδιασμός του Δήμου είναι σύμφωνος με τον Εθνικό Σχεδιασμό και τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων και με τις αποφάσεις του ΦΟΔΣΑ και με βάση αυτόν θα κινηθούμε».

Αύγουστος ξημερώνει την Τρίτη και τα απορρίμματα στις κατασκηνώσεις Βυτίνας μαρτυρούν την πραγματικότητα του πολιτιστικού καλοκαιριού της Γορτυνίας...

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΟΙ ΤΩΡΑ ΞΥΝΗΣΑΤΕ ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.