Χλωρά έλατα εντοπίστηκαν κομμένα στο Μαίναλο (pics)

Χλωρά έλατα εντοπίστηκαν κομμένα στο Μαίναλο (pics)

Αύγουστος 21, 2018 - 18:02
2 σχόλια

Πάνω από δέκα χλωρά έλατα εντοπίστηκαν κομμένα στο Μαίναλο. Τις φωτογραφίες δημοσιεύει ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μαινάλου στον λογαριασμό του στο Facebook, εκφράζοντας ανησυχία για την κατάσταση καθώς, όπως σημαιώνει, «ξαφνικά όλοι έχουν ένα χωράφι στο Μαίναλο και αποφασίζουν να κόψουν χλωρά έλατα».

Ακόμα, ο σύλλογος υπογραμμίζει την ανάγκη να γίνονται περιπολίες στο βουνό, το οποίο αποτελεί τον πνεύμονα της Αρκαδίας και στο οποίο όλοι οφείλουμε σεβασμό:

Ξαφνικά όλοι έχουν ένα χωράφι στο Μαίναλο και αποφασίζουν να κόψουν χλωρά Έλατα.
βρεθήκαμε στο σημείο και εντοπίσαμε πανω απο 10 έλατα κομμένα. χθές βράδυ μέλος του συλλόγου άκουσε αλισοπρίονο και σήμερα εντόπισε κι άλλο χλωρο έλατο κομμένο.
Κοντά στο πυργάκι φορτώθηκαν 3-4 φορτηγά χλωρά έλατα απο ιδιωτικό χωράφι. και αλλα πολλα που μπορούμε να αναρτήσουμε.
και αν σε πιάσουν να κόβεις χλωρό έλατο υπάρχει χρηματική ποινή που σε κάνει να τρέμεις και να μην το ξανακάνεις.

Η παρουσία μας στο βουνό είναι πιο συχνή απο τις αρμόδιες αρχές και με δικά μας προσωπικά έξοδα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΟΙ ΔΑΣΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΑΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΕ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΧΙ ΔΙΚΑΤΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.