Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου: Εκδηλώσεις, πίστες και υπέροχο τοπίο (pics,vid)

Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου: Εκδηλώσεις, πίστες και υπέροχο τοπίο (pics,vid)

Μάρτιος 01, 2019 - 10:06
0 σχόλια

Μαίναλο, το βασίλειο του Πάνα.

Ο ορεινός όγκος του Μαινάλου καταλαμβάνει το κέντρο της Πελοποννήσου και μεγάλο τμήμα του Νομού Αρκαδίας. Περισσότερες από 50 κορυφές του υπερβαίνουν τα 1500 μ., μεταξύ των οποίων δεσπόζουν η Οστρακίνα 1982 μ., το Σφενδάμι 1882 μ., η Τζελάτη 1870 μ. και ο Αϊντίνης 1849 μ.

Στην Οστρακίνα θα δούμε να απλώνεται και το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, ένα πολύ όμορφο και οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο για όλη την οικογένεια με καφετέρια και κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού. Απολαύστε το χιόνι και διασκεδάστε αφού μπορείτε να διασχίσετε τις πίστες μέσα από τα έλατα, να κατεβείτε με ταχύτητα την πλαγιά ενώ τα παιδιά μπορούν να γλιστρήσουν με ασφάλεια στην παιδική πίστα ή να παίξουν με τα σύγχρονα σκαφάκια…
Δείτε το επίσημο βίντεο του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου με τις εκδηλώσεις, τις πίστες και το υπέροχο τοπίο και ελάτε να χαρείτε το χιόνι, σας περιμένουμε !

Directed by CHRIS GIATRAKOS  | 8 Film Productions

Πληροφορίες για το χιονοδρομικό κέντρο ΕΔΩ

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ | OFFICIAL PROMO HD from Giatrakos | 8 Film Productions on Vimeo.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.