Χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι, παγετός και πτώση της θερμοκρασίας

Χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι, παγετός και πτώση της θερμοκρασίας

Φεβρουάριος 27, 2018 - 13:20
0 σχόλια

Χαλάει ξανά από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς νότιους ανέμους και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις. Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τα φαινόμενα αυτά θα επηρεάσουν:

Απόψε τα νησιά του Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο.

Αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου το πρωί πιθανόν τις Κυκλάδες και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Θα εκδηλωθούν επίσης χιονοπτώσεις:

Απόψε σε περιοχές της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Δυτικής και Κεντρικής Στερεάς, της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αύριο μέχρι το μεσημέρι της περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και μέχρι το απόγευμα τοπικά σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αύριο σταδιακή πτώση από τα βόρεια ενώ παγετός θα σημειωθεί αύριο το βράδυ και την Πέμπτη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ο οποίος θα είναι ολικός στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.