Χιμένεθ: Να πιστεύουμε αυτό που κάνουμε

Χιμένεθ: Να πιστεύουμε αυτό που κάνουμε

Οκτώβριος 20, 2019 - 20:37
0 σχόλια

Ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, ανεξαρτήτως αποτελέσματος ή αντιπάλου θα έχει ο Αστέρας Τρίπολης δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός Μπόρχα Χιμένεθ στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου.

Αναλυτικά

«Γνωρίζαμε πως θέλαμε να παίξουμε, θέλαμε περισσότερους ποδοσφαιριστές στην μεσαία γραμμή. Έχω πει από την αρχή ότι θα παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Δεν είναι θέμα να γίνει κάποιο σερί. Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο, πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να πιστεύουμε αυτό που κάνουμε», ανέφερε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε για την πίεση που δέχθηκε η ομάδα του από τους γηπεδούχους. «Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δυσκολευτήκαμε από τον Πανιώνιο, δεν κάναμε την άμυνα που θέλαμε. Δεν παίρναμε την πρώτη μπαλιά και μας δημιουργήθηκαν προβλήματα. Στο πρώτο μέρος και στα τελευταία 20 λεπτά ήμασταν καλύτεροι». 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.