Χιμένεθ: μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο

Χιμένεθ: μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο

Νοέμβριος 10, 2019 - 19:50
6 σχόλια

Στα δύο πρόσωπα που εμφάνισε η ομάδα του στην ήττα με 2-1 από τον Άρη στάθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Μπόρχα Χιμένεθ κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Αναλυτικά

"Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο. Πρέπει να αναλύσουμε και να διορθώσουμε το γιατί δεν το κάναμε για 90 λεπτά αλλά μόνο για 50. Αποδείξαμε για μια ακόμη φορά ότι όταν θέλουμε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο".

"Βάλαμε τον Βαλιέντε πιο πίσω και τον Μπόρχα πιο μπροστά για να έχουμε καλύτερη ισορροπία. Αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε ο εαυτός μας, να παίζουμε με την μπάλα κάτω και να έχουμε την πρωτοβουλία. Πιστεύω ότι μέτρησε η δική μας δουλειά γιατί διορθώσαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, κλέψαμε περισσότερες μπάλες και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στην αντεπίθεση".

"Ο Άρης έχει καλούς παίκτες, έχει το αβαντάζ του κόσμου ο οποίος τον βοήθησε στα δύσκολα σημεία και πιστεύω ότι θα είναι ψηλά στη βαθμολογία. Ο Άρης παρουσιάστηκε στο παιχνίδι έτσι ακριβώς όπως τον περιμέναμε και τον είχαμε αναλύσει στους παίκτες".

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ναι και βεβαια μπορουμε να αντιμετωπισουμε καθε αντιπαλο,αλλα δεν βλεπω,να κερδιζουμε κανεναν

Ο Μπαράλες αποκλείεται να είναι δική σου επιλογή για την αρχική 11άδα. Αυτοί που θέλουν τον Μπαράλες αντί του Χουαρέγκι ή του Δουβίκα, καλό είναι κάποια στιγμή ότι ο Μπαράλες είναι ότι χαντακώνουν την ομάδα. Φέτος έχουμε καλή ομάδα αλλά επιμένουμε σε ένα σέντερ φορ που την μπάλα την βλέπει σαν βόμβα. Τίμιος παίχτης αλλά όχι για την αρχική 11άδα. Ξεκολλήστε.

Αμα ο Μπαραλες είναι για αλλαγή ο Χαουρεγκι είναι για να φέρνει τα νερά και μόνο.... αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχουμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.