Χιμένεθ: Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να το είχαμε τελειώσει

Χιμένεθ: Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να το είχαμε τελειώσει

Σεπτέμβριος 21, 2019 - 22:49
0 σχόλια

Χαρούμενος και ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο και από την νίκη κόντρα στον Ατρόμητο έμεινε ο Ισπανός προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Μπόρχα Χιμένεθ κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Αναλυτικά

Για την εικόνα του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο: «Και στο προηγούμενο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και είχαμε ευκαιρίες για πολλά γκολ με την Ξάνθη. Σήμερα, είδαμε την... συνέχεια του δεύτερου ημιχρόνου με την Ξάνθη, ήμασταν πολύ καλοί και θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι εκεί».

Για τον αν ένιωθε κάποια πίεση πριν το παιχνίδι: «Δεν ένιωθα κάποια πίεση, ξέρουμε πως η ιδιότητα του προπονητή έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Ήμασταν στην τρίτη αγωνιστική που είχαμε παίξει με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες και θεωρώ πως με την Ξάνθη αξίζαμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Θεωρώ πως είναι θέμα δουλειάς και υπομονής».

Για το αν έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στην Ελληνική πραγματικότητα: «Μας εκπλήσσει λίγο το γεγονός πως υπάρχει κάποια νευρικότητα με τα αποτελέσματα και στις υπόλοιπες ομάδες, γιατί στην Ισπανία είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πιστεύω πως ο καθένας πρέπει να δουλεύει όπως πρέπει, να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες στους αγώνες και να είναι πιστός σε αυτό που κάνει».

Για τον Χαουρέγκι: «Είναι κουρασμένος! Δεν έκανε κανονική προετοιμασία, δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του και γνωρίζαμε πως θα ήταν έτοιμος για 60-65 λεπτά».

Για το αν έχει καταλήξει σε κάποια εντεκάδα: «Καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο, έχει να κάνει με την δουλειά που γίνεται κάθε εβδομάδα. Δεν θα παντρευτώ κάποια εντεκάδα, οπότε αυτοί που δουλεύουν και είναι σε καλύτερη κατάσταση θα έχουν προτεραιότητα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.