Χιμένεθ: Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτητές, κοιτάξαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό

Χιμένεθ: Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτητές, κοιτάξαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό

Αύγουστος 25, 2019 - 00:18
2 σχόλια

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό και χωρίς να μιλήσει για τους διιατητές αναφορικά με την επίμαχη φάση του VAR που δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Ισπανός τεχνικός Μπόρχα Χιμένεθ.

Αναλυτικά

Για παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα όμως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Νομίζω πως είμαστε ο μόνος αντίπαλος εδώ που μείναμε ζωντανοί μέχρι το τέλος και είχαμε και τις ευκαιρίες να πετύχουμε και κάτι παραπάνω. Έτσι θα συνεχίσουμε. Έχουμε μία ομάδα με νέους παίκτες και φιλοδοξίες. Δείξαμε απέναντι σε μία από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος πως τον κοιτάξαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Τους κοιτάξαμε στα μάτια.
 
Το μήνυμά του στον κόσμο και την συνέχεια του πρωταθλήματος:
Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με χαμηλά το κεφάλι. Με ταπεινότητα. Αυτό το μήνυμα στέλνω σε όλους. Σε πρώτη φάση υπάρχουν διαφορές με τις ομάδες που είναι πιο ψηλά αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τις ελαχιστοποιήσουμε ή να τις μικρύνουμε.
 
Για την διαιτησία και την φάση του πέναλτι: Όχι δεν συνηθίζω να μιλάω για τους διαιτητές. Δεν θέλω να μιλήσω. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Σέβομαι την δουλειά τους. Πάντα υπάρχει ένα περιθώριο λάθους για όλους. Πιστεύω ότι πάντα έχουν καλή διάθεση να μην κάνουν κάποιο λάθος. Λάθη μπορούν να κάνουν όλοι. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Champions League.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ρε κόουτς σέβεσαι τη δουλειά κάποιου, όταν αυτός σέβεται και τη δική σου δουλειά ! Αν όμως δεν την σέβεται τότε εδώ στην Ελλάδα τον λέμε αρχιλαμόγιο και του τα ρίχνουμε ! (ας το μεταφράσει αυτό κάποιος στον Μπόρχα Χιμένεθ για να ξέρει τι πρέπει να κάνει ) !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.