Χειραψία χιλιάδων βολτ

Χειραψία χιλιάδων βολτ

Ιούνιος 26, 2017 - 14:03
2 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Η θερμοκρασία πήρε τα πάνω της επιτέλους, αλλά χθες στο θεατράκι παραλίγο να είχαμε έκρηξη ηφαιστείου!

Στην πρώτη σειρά βρέθηκε ο απερχόμενος Ανδρέας Λυκουρέντζος, βλέπε άριστες σχέσεις με μέλη συλλόγου, για να παρακολουθήσει την παράσταση.

Καθόταν αμέριμνος ο άνθρωπος και τα έλεγε με τον τέως Δήμαρχο Τρίπολης από τη μία, με το νυν Γενικό Γραμματέα από την άλλη -άλλο παρεάκι που βράζει μεταξύ του και αυτό.

Και εκεί που κυλούσαν όλα ήρεμα και ωραία, εμφανίζεται ο επίκουρος Βουλευτής, η αμηχανία άρχισε να κτυπάει κόκκινο, χαιρετούρα με τον απερχόμενο που αν έβαζες εκείνη την ώρα μετρητή τάσης ρεύματος θα τιναζόταν στον αέρα!

Θερμή χειραψία ήταν αλλά από ό,τι φάνηκε στη συνέχεια όχι αγάπης… Και επειδή τα φαινόμενα απατούν, βλέπε φωτογραφία με χειραψία, στη συνέχεια βάλανε τον Γιάννη ανάμεσά τους μπας και σώσουν τα προσχήματα, με τον Ανδρέα να βράζει και όσοι τον ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά τον λόγο. Ουτε ματία δεν αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της παράστασης και αμφιβάλλω αν θα ξανανταλλάξουν τα γαλάζια παιδιά...

Η αποχώρηση του Αντρέα, λοιπόν, θα ξυπνήσει πολλά φαντάσματα του παρελθόντος.

Εμένα πάντως με κρατάει ξάγρυπνο!

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.