Χατζής: «Θα συνεχίσω και του χρόνου»

Χατζής: «Θα συνεχίσω και του χρόνου»

Μάιος 06, 2015 - 15:31
0 σχόλια

Απτόητος θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Νίκος Χατζής! Έχοντας πρωταγωνιστήσει στην άνοδο του Αρκαδικού και μιλώντας γι’ αυτή στον ΣΠΟΡ FM 94,6, o 39χρονος γκαρντ τόνισε ότι θα παίξει ένα χρόνο ακόμη.

Τι κι αν έχει κλείσει τα 39; Ο Νίκος Χατζής είναι ακόμα «διψασμένος» για μπάσκετ. 

Και όσο τα πόδια του ανταποκρίνονται το ίδιο καλά όσο φέτος με τον Αρκαδικό, θα συνεχίσει να παίζει. 

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε δικαιωμένος για τη μεγάλη απόφαση να μετακινηθεί μετά από τόσα χρόνια στην επαρχία και να παίξει στην Α2. 

Αφού απένειμε λοιπόν τα εύσημα σε όλους στο σύλλογο για την άνοδο, τόνισε ότι θα παίξει σίγουρα μαζί του την επόμενη σεζόν στα «σαλόνια». 

Αναλυτικά όσα είπε ο Χατζής 

Για την απόφαση να πάει στον Αρκαδικό: «Ήταν μεγάλη απόφαση να φύγω από την Αθήνα μετά από 19 χρόνια καριέρας και να παίξω στην Α2. Όλη τη χρονιά σκεφτόμουν ότι πρέπει να πετύχουμε για να μην πάει χαμένη όλη αυτή η προσπάθεια η δική μου, αλλά και των συμπαικτών μου. Ήμασταν 5-6 έμπειροι παίκτες και μαζί με τον ενθουσιασμό των μικρών, καταφέρναμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι». 

Για το πώς πείστηκε να πάει στην Τρίπολη: «Από το καλοκαίρι που συζήτησα να έρθω με τον πρόεδρο και τον προπονητή ένιωσα εξαιρετικά. Με αντιμετώπισαν με σεβασμό και κατάλαβα ότι πρόκειται για ανθρώπους που έχουν μεράκι γι’ αυτό που κάνουν. Και αυτός ήταν και ο λόγος που πείστηκα να παίξω στον Αρκαδικό». 

Για τη συμπαράσταση του κόσμου: «Στο δεύτερο γύρο που ο κόσμος είδε την προσπάθεια που κάναμε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια το γήπεδο ήταν γεμάτο. Η πόλη είχε γυναικείο μπάσκετ για πολλά χρόνια, αλλά αντρική ομάδα ποτέ. Τα τελευταία χρόνια γίνεται καλή δουλειά και στις ακαδημίες». 

Για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του: «Συνεχίζω. Έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Είχα υπογράψει για να γυρίσουμε στην Α1 και δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό». 

Για το πώς παραμένει σε καλή κατάσταση στα 39 του: «Παίζει ρόλο το να κρατάς σε καλή κατάσταση το σώμα σου. Αν δεν πίστευα ότι μπορώ να κάνω πράγματα, δε θα συνέχιζα. Είχα όμως και καλούς συμπαίκτες που έκαναν το έργο ευκολότερο. Και φυσικά ο προπονητής που έστηνε άψογα τα συστήματα. Όλα είναι αποτελέσματα συνολικής δουλειάς. Πιστεύω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας στον κόουτς, γιατί ήταν ο καπετάνιος αυτής της ομάδας και έβγαλε το καλύτερό της πρόσωπο». 

Για τα προγνωστικά του στο Final Four: «Κάθε φορά που κάνεις προβλέψεις σε Final Four πέφτεις έξω. Για μένα υπάρχουν 25% πιθανότητες σε κάθε ομάδα. Δε συμφωνώ για πλεονέκτημα της ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, είναι ένα ματς και όλα μπορούν να γίνουν. Όλες οι ομάδες είναι στην ίδια γραμμή και σε μια τέτοια διοργάνωση κανένα αποτέλεσμα δεν είναι βέβαιο εκ των προτέρων». 

Από το sport-fm.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.