Χατζηνικολάου: Λάθος της ΝΔ που δεν αξιοποίησε στο ψηφοδέλτιό της τον Αν. Λυκουρέντζο (pic)

Χατζηνικολάου: Λάθος της ΝΔ που δεν αξιοποίησε στο ψηφοδέλτιό της τον Αν. Λυκουρέντζο (pic)

Ιούνιος 26, 2019 - 17:20
3 σχόλια

«Λάθος της Νέας Δημοκρατίας που δεν αξιοποίησε στο ψηφοδέλτιό της έναν πολιτικό του ηθικού αναστήματος του Ανδρέα Λυκουρέντζο! Ιδιαίτερα μετά την άδικη επίθεση που δέχτηκε!» Με αυτά τα λόγια, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρεται σε σχόλιό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο γεγονός ότι ο Ανδρέας Λυκουρέντζος δεν συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος εκφράζει την ελπίδα ο Ανδρέας Λυκουρέντζος να τιμηθεί μετεκλογικά από το κόμμα του με κάποια από τις κορυφαίες θέσεις ευθύνης του κρατικού μηχανισμού.

Ο κ. Λυκουρέντζος απαντά στον κ. Χατζηνικολάου ευχαριστώντας τον θερμά, για την υποστήριξή του τις ημέρες της κακόβουλης σπίλωσης.


3 Σχόλια

Η αναφορά στο ήθος και την ακεραιότητα του Χατζηνικολάου απαγορεύει περαιτέρω συζήτηση για την αποστρατεία του εν λόγω.

Από πλάγιο τρόπο πηγαίνεις για να σου δώσουν θέση αν βγει η ΝΔ κυβέρνηση έτσι ώστε να αποζημιωθούν οι αγώνες σου για το ψηφοδέλτιο στην Αρκαδια Ποσο χαμηλά ακόμα ρε φίλε Αντρέα

Ο κολλητός του χαχανούλη έχει και άποψη για θέματα της ΝΔ ??? Από πότε ???? Αντε ξύσε πατσιές ρε τσ#γλ@νε !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.