Χάθηκε σκυλάκι στην Τρίπολη

Χάθηκε σκυλάκι στην Τρίπολη

Μάιος 03, 2016 - 13:24
3 σχόλια

Xάθηκε ή εκλάπη το Μ. Σάββατο γύρω στις 12 κατά την Aναστάσιμη ακολουθία, αναφέρει η ιδιοκτήτρια όπου πετάνε πολλές κροτίδες. Μερικές πληροφορίες είναι ότο φορούσε καφέ λουρί είναι 6 μηνών ημίαιμο γκριφόν μικρόσωμο από σπίτι επί της Ναυπλίου έναντι του σούπερ μάρκετ "ΜΕΤΡΟ" στον συνοικισμό έχει και τσιπάκι. Παρακαλώ την βοήθεια σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για όποιον το βρει: 6980704824

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Έχω ακούσει την εξής συμβουλή. Βάλτε σε ένα σημείο κοντά στην περιοχή (όχι αναγκαστικά δίπλα στο σπίτι σας) κάποιο ρούχο σας. Φροντίστε να έχετε και ένα κουπάκι με νερό εκεί καθώς το σκυλάκι θα έχει δυσκολευτεί να βρει μόνο του νερό/τροφή. Τροφή μην βάλετε γιατί υπάρχουν αδέσποτα και θα μπαστακωθούν εκεί και το σκυλάκι σας θα φοβάται να πλησιάσει. Να τσεκάρετε ανά μερικές ώρες και ενδεχομένως μέσα σε μια μέρα να το έχετε βρει.

Ναι, σιγά μην...εκλάπη! Τα έκανε επάνω του από τις κροτίδες και μην τον είδατε! Αφού ξέρετε ότι στην περιοχή γίνεται χαμός πολύ απλά δεν έπρεπε να το έχετε σε χώρο από όπου μπορεί να φύγει, αλλά κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Ας προσέχατε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.