«Χ»άθηκε ευκαιρία… Αστέρας - Παναιτωλικός 0-0

«Χ»άθηκε ευκαιρία… Αστέρας - Παναιτωλικός 0-0

Δεκέμβριος 17, 2017 - 19:20
2 σχόλια

Μετά από ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό κλείνοντας με ισοπαλία το 2017 και τον πρώτο γύρο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Αγρινιώτες παίζοντας στα όρια του αντιαθλητικού γέμισαν με εκνευρισμό τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη με τον Αστέρα Τρίπολης να σπαταλά σπουδαίες ευκαιρίες και να μην βρίσκει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα.

Μανιάς και Πασαλίδης στο πρώτο μέρος είχαν τις καλύτερες στιγμές με τον Τόνσο στο 58’ να χάνει μοναδικό τετ α τετ με τον Κυριακίδη να τον σταματά με τα πόδια και τον Δουβίκα στο 86’ από κοντά να μην μπορεί να βρει στόχο σε ένα καρέ πολύ καλών ευκαιριών για τους κιτρινομπλέ.

Η αναμέτρηση δεν είχε καλό ρυθμό (ελέω φιλοξενουμένων)  και πολλές φάσεις με τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν και την αρκαδική ομάδα να χάνει με την ισοπαλία αυτή την δυνατότητα να ανέβει ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Παναιτωλικός από το 82’ έμεινε με παίχτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μπεχεράνο με τον Αστέρα Τρίπολης να μεταφέρει στα τελευταία λεπτά το σκηνικό πίεσης στην περιοχή του Παναιτωλικού αλλά το γκολ τελικά να μην έρχεται και το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσε να κάνει το 6 στα 6 ωστόσο παρέμεινε αήττητος, κρατάει την διάθεση και την μαχητικότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του μέχρι και το τελευταίο λεπτό και βλέπει με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος και τον δεύτερο γύρο.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Γεώργιος Μπλάνας

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Σίλβα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (86' Τσιλιανίδης), Καλτσάς (76' Δουβίκας), Τόνσο, Ινσάλντο (69' Μαντίντα), Μανιάς

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Ροντρίγκες, Μιχάι, Ρότσα (64' Τσοκάνης), Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μοράρ, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μαρκόβσκι (46' Κλέσιο)

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Εντάξει μην τα θέλουμε και όλα δικά μας ! Γεγονός πάντως είναι ότι ο Αστέρας δεν το χτύπησε το παιχνίδι με δύναμη.. Ισως από άγχος ή από κούραση ! Ελειπε το πάθος και η δίψα για τη νίκη .. Κοιτάμε μπροστά όμως και δεν μεμψιμοιρούμε !

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα ονομαζει αγουριδες.Υπεροψια εγωισμος μηδεν λογικη.Κρατατε ψυχραιμια γιατι τα δυσκολα ερχονται στο δευτερο γυρο.Μην καλλιεργειτε στον κοσμο φρουδες ελπιδες.........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.