Χατ-τρικ ο Κολλιόπουλος που οδηγεί την Πελλάνα

Χατ-τρικ ο Κολλιόπουλος που οδηγεί την Πελλάνα

Οκτώβριος 16, 2017 - 19:06
0 σχόλια

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Κολλιόπουλο η Πελάνα πέρασε από το Γύθειο επικρατώντας του Πανγυθεατικού με 1-3, έκανε το 2 στα 2 και συνεχίζει να βρίσκεται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας Λακωνίας.

Ο Κώστας Κολλιόπουλος σημείωσε και τα τρια τέρματα της ομάδας του με την Πελλάνα να βρίσκεται πίσω στο σκορ από το 58' και να πραγματοποιεί μια σπουδαία ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτό του αγώνα.

Εκτός του Κώστα Κολλιόπουλου στο βασικό σχήμα της Πελλάνας ήταν πέντε ακόμα Αρκάδες ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι Δημητρέλης, Αντώνακας, Παναγιωτόπουλος, Μπίσιας και Δρόσος έχοντας εξαιρετική απόδοση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 6/11 της ενδεκάδας της Λακωνικής ομάδας ήταν Αρκαδες ενώ ο Κώστας Κολλιόπουλος σε 2 αγώνες μετρά 4 γκολ και είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της πρώτης κατηγορίας.

Γκολ: 58' Παντελής - 70', 77', 96' Κολλιόπουλος.

Πανγυθεατικός: Μύρτα, Γκάτζιος, Πατσάκος, Μπερδούσης, Πλαγιαννάκος, Σουκούλι, Γεωργακόπουλος, Λιγνός, Σαμπατάκος, Παντελής, Χρυσικάκος

Πελλάνα Καστορείου: Δημητρέλης, Κατσιαφούρος, Αντώνακας, Παναγιωτόπουλος, Μπίσσιας, Αποστολίδης, Νικόλαρος, Δρόσος, Αναστασάκος, Σικαλόπουλος, Κολλιόπουλος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.