Χαρίστε φάρμακα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη (pics,vid)

Χαρίστε φάρμακα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη (pics,vid)

Δεκέμβριος 20, 2016 - 13:21
0 σχόλια

Οι Συνάξεις νέων της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου και με την καθοδήγηση του Πανοσιολ. Αρχιμ. Γερμανού Μίχου ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος Κατηχητής συλλέγουν φάρμακα τα οποία και θα προσφέρουν σε αναξιοπαθούντες, ανασφάλιστους και μη έχοντες την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν τα απολύτως απαραίτητα.

Τα παιδιά του συγκροτούν την Ελλάδα της Εκκλησίας μπαίνουν μπροστάρηδες για να δώσουν ένα χέρι βοηθείας στον πόνο και στην αρρώστια.
Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη μας κ.κ. Αλεξάνδρου έγινε η συλλογή φαρμάκων για τους ανήμπορους αδερφούς μας, από σχολεία της Τρίπολης αλλά και του Λεωνιδίου.

Οι Συνάξεις Νέων της Ι. Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας μαζί με τον κατηχητή καλούν όλους τους συνανθρώπους μας να βοηθήσουν στη συλλογή φαρμάκων ώστε να επιτύχουν τον στόχο τους και ακόμα περισσότερα.

Η Συλλογή θα συνεχιστεί έως και την Τετάρτη 21.12.2016, πρωί 10:00-14:00  και το απόγευμα 17:00-19:00.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Συλλογή φαρμάκων από τις Συνάξεις νέων


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.