Ο Χαραλαμπίδης μέχρι νεοτέρας στον Αστέρα

Ο Χαραλαμπίδης μέχρι νεοτέρας στον Αστέρα

Φεβρουάριος 19, 2017 - 15:48
3 σχόλια

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης προπονητής ομάδας Νέων Κ20 του Αστέρα Τρίπολης φαίνεται πως είναι αυτός που θα καθίσει μέχρι νεοτέρας στον κιτρινομπλέ πάγκο της Ανδρικής ομάδας εωσότου δηλαδή βρεθεί ο επόμενος προπονητής.

Η αρκαδική ΠΑΕ μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ξεκινήσει επαφές με στόχο την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ωστόσο μέχρι να βρεθεί ο εκλεκτός που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τελικά θα είναι αυτός που για το επόμενο διάστημα θα προπονεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 49χρονός Καστοριανός τεχνικός εκτός από την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης έχει εργασθεί στο παρελθόν στα Τρίκαλα, την Καλλιθέα, την Βέροια, τον Ιωνικός, την Καβάλα, την Νίκη Βόλου και αρκετές ακόμα ομάδες.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Έχετε δώσει έναν προπονητή στον Παναρκαδικό που εκπαιδεύεται εδώ και δύο χρόνια .Γιατί δεν τον παίρνετε να γλιτώσει ο Παναρκαδικός και να κάνετε και σεις τη δουλειά σας?

εχω την εντυπωση οτι με το χαραλαμπιδη θα παμε καλυτερα ειδαμε και τους ΧΑΒΟΥΣ και ΕΛΕ μηδεν απο μηδεν μηδεν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.