Χαραλαμπίδης: «Καθήκον μας να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις»

Χαραλαμπίδης: «Καθήκον μας να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις»

Φεβρουάριος 25, 2017 - 20:09
4 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης στο ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον κιτρινομπλέ πάγκο γνώρισε την ήττα από τον Πλατανιά στην Κρητή με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι και ότι είναι καθήκον για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης

"Είναι κρίμα για την ομάδα μας να ταλαιπωρείται σε αυτές τις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να επιστρέψουμε στις νίκες, ώστε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Αυτό είναι το καθήκον μας από εδώ και πέρα.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας, ήταν εξαιτίας της αδράνειας της άμυνας. Στο δεύτερο ημίχρονο η αναγκαστική αλλαγή του Μάσα, μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα πλάνα που είχαμε, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Το επόμενο γκολ του Πλατανιά, το δεχθήκαμε από μία στημένη φάση ενώ το τρίτο, δεν μας άφησε περιθώρια στη συνέχεια της αναμέτρησης για να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η ψυχολογία για τους ποδοσφαιριστές παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε τι φταίει και να το λύσουμε άμεσα, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα".

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Κύριε Χαραλαμπίδη άφησε τις μεγαλοστομίες και κοίταξε τι θα κάνεις.Τα ίδια μας έλεγαν το καλοκαίρι και οι δημοσιογράφοι και ξεσήκωναν τον κόσμο.

Κύριε ανώνυμε αντι να ειρωνεύεσαι γίνε εσυ προπονητης να δουμε τι θα κανεις. Οι κουβέντες του καναπέ και η φρασεολογία τύπου Αλέφαντου δεν δίνει λύσεις

οΑΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΓΑΜΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΟΙΝΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ

Τα πραγματα τα έχουν κανονίσει απο την αρχή του σάπιου πρωταθλήματος ποιος θα πέσει μην αγχώνεστε !Πρωταθλημα απο την αρχή στημένο ,μεσα στην ΕΠΟ επικρατει κατεστημένο !Αλοιμονο στον κοσμάκη που δίνει ένα μεροκάματο για να πάρει ένα εισητηριο για να δει τους θιάσους στα γήπεδα της χώρας !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.