Χάος με τη σταυροδοσία - Γίνεται επανακαταμέτρηση στο Πρωτοδικείο Τρίπολης

Χάος με τη σταυροδοσία - Γίνεται επανακαταμέτρηση στο Πρωτοδικείο Τρίπολης

Ιούνιος 07, 2019 - 22:00
13 σχόλια

Χάος έχει προκληθεί από τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας όπως ανακοινώθηκαν εξ αρχής, δέκα ημέρες μετά τις εκλογές. Και τούτο διότι υποψήφιοι οι οποίοι γνώριζαν ότι είχαν λάβει κάποιες ψήφους, μετά δε και τη μηδενική αρίθμηση των ψήφων σε διάφορα εκλογικά τμήματα, πήγαν στο Πρωτοδικείο για να υποβάλουν ένσταση.

Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι υποψήφιοι από πολλές παρατάξεις που συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρώτου και δεύτερου βαθμού υποβάλλουν ενστάσεις παρουσία των δικηγόρων τους.

Σημειωτέον ότι αίτηση για επανακαταμέτρηση μπορεί να υποβληθεί έως την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ύστερα θα εξακολουθήσουν 5 ακόμα μέρες για ενστάσεις.

Το λάθος έγινε από το Πρωτοδικείο, εξαιτίας φόρτου εργασίας.

Χαρακτηριστικά, το πρωί Παρασκευής 7 Ιουνίου σάκοι με ψηφοδέλτια πήγαιναν και έρχονταν στο Πρωτοδικείο, ενώ η αγωνία των υποψηφίων που συναντήσαμε στους διαδρόμους του ήταν εμφανής.

Ίσως μετά την επανακαταμέτρηση οι ισορροπίες αλλάξουν και μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα άτομα που θα εκπροσωπήσουν τις παρατάξεις στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, όσο και στα νέα δημοτικά συμβούλια των δήμων της Αρκαδίας.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα νέα αποτελέσματα της σταυροδοσίας, έπειτα από την ολοκλήρωση των διεργασιών που έχουν ξεκινήσει με τις ενστάσεις.


13 Σχόλια

Λες να είχαν κάνει λάθος στο μέτρημα και να βγει τελικά σύμβουλος ο Σταμάτης; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ρε ούουουουστ! Μπανάνααααααααα!

Ο Σταμάτης πήρε 120 ψήφους μονοσταυρίες απο τον. ψηλό ασπρομάλλη που ορκίζεται συνέχεια στην στρατιωτική του τιμή. ο νοών νοείτω

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΥΛΗ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΨΗΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ** ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ;

ουτε τον δικο του δεν εχει ο ψηλος ασπρομαλλης,ουτε την οικογενεια του δεν οριζει και δεν σέβεται ο νοων νοειτω

Προφανώς εσύ κάφρε δεν ξέρεις τι θα πει Παπαδόπουλος, τι ανάπτυξη υπήρξε την 7ετια, τι έργα έγιναν, τι επενδύσεις και τι χρέος άφησε. Θες μόνο μια κατ επίφαση και κατ όνομα δημοκρατία με οποιοδήποτε κόστος. Ε λοιπόν αυτό είναι το κόστος. Μνημόνια και προληπτικές προσαγωγές. Σκάνδαλα, Πετσιτης, λαθρομετανάστες και διάλυση θεσμών και αξιών. Να την χαίρεσαι την δημοκρατία σου.

Βρέθηκαν 150 ψηφοδέλτια του Σταμάτη πεταμένα στις τουαλέτες απο τον ψιλό ασπρομάλλη στον χώρο που έπιναν καφέ τα απογεύματα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

@22,56 δεν τα έχει κανείς με τον Παπαδόπουλο στην προκειμένη με τον ψηλό τα έχουμε που παίρνει αντιστασιακού σύνταξη και το παίζει ακροδεξιός!!!και πουλάει παραμύθι σε κάθε δήμαρχο ότι τον έβγαλε με την χρυσή αυγή και δεν έχει ούτε τον δικό του

Ο ψηλός ασπρομάλλης δεν στηριξε τον δικο υποψηφιο που κατεβηκε στον Τζιουμη

ούτε ο ψηλός ούτε η καλλιτέχνιδα στηρίξανε τον δικό τους μην το παίρνει ολο απάνω του ο ένας,γνωστοί γυ**!

Τα ξαναμετράνε, τα ματαξαναμετράνε και δεν τους βγαίνουν τα κουκιά!!! Τραγικοί. Και όσον αφορά τη δικαιολογία ότι δεν ήταν μόνο δικηγόροι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, ας μάθει ο κόσμος ότι ανέκαθεν αναλάμβαναν και απλοί υπάλληλοι του υπουργείου δικαιοσύνης, τη θέση του δικαστικού αντιπροσώπου. Άρα κάτι βρωμάει στην υπόθεση και σίγουρα δεν έιναι η απουσία δικηγόρων, ασχέτως να μερικοί προσπαθούν να στρέψουν προς τα εκεί την κοινή γνώμη.

Έχε πλάκα να είχαν κάνει λάθος στο μέτρημα και να βγει δήμαρχος ο Παυλής! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.