Χάνει Λυμπερόπουλο για 1,5 μήνα ο Παναρκαδικός

Χάνει Λυμπερόπουλο για 1,5 μήνα ο Παναρκαδικός

Αύγουστος 18, 2019 - 14:15
0 σχόλια

Ο τραυματισμός του Νίκου Λυμπερόπουλου στο πρώτο φιλικό του Παναρκαδικού κόντρα στην Κ19 του Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 17 Αυγούστου επισκίασε το παιχνίδι παγώνοντας τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Ο αρχηγός διακομίστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν κάταγμα στην κλείδα του ώμου του γεγονός που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 1 με 1,5 μήνα γλυτώνοντας κατά κάποιο τρόπο τα ακόμα χειρότερα μιας και πριν από έναν χρόνο ο αδερφός του Δημήτρης με τραυματισμό στον ώμο είχε μείνει για σχεδόν 4 μήνες εκτός.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς αρχές Οκτώβρη γεγονός που σημαίνει πως εκτός από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα χάσει και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας του με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Έτσι λοιπόν ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για την αποκατάσταση της ζημιάς στην κλείδα του με τον Παναρκαδικό και τον ίδιο βεβαίως τον έμπειρο Μεγαλοπολίτη μέσο να στέκονται με το καλημέρα στην νέα σεζόν άτυχοι.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.