Χαμένο λόγω... σήμανσης ακόμα ένα λεωφορείο στην Τρίπολη (pics,vid)

Χαμένο λόγω... σήμανσης ακόμα ένα λεωφορείο στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 03, 2018 - 10:29
0 σχόλια

Δεν είναι λίγες οι φορές που τουριστικά λεωφορεία φρακάρουν στους δρόμους της Τρίπολης. Λίγο η σήμανση, λίγο η άγνοια των οδηγών όσον αφορά στους δρόμους της πόλης, τους φέρνουν σε σημείο να μπλοκάρουν.

Έτσι έγινε και το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου όταν οδηγός τουριστικού λεωφορείου εισήλθε στην οδό 28ης Οκτωβρίου αγνοώντας το γεγονός ότι θα δυσκολευόταν όσο προχωρούσε προς το κέντρο της πόλης να στρίψει. Ευτυχώς το λεωφορείο δεν έφτασε μέχρι το κέντρο της πόλης, καθώς ο οδηγός ρώτησε διερχόμενο πεζό αν θα ήταν εύκολο να βγει από τη συγκεκριμένη οδό.

Τον συμβούλευσε να φύγει με την όπισθεν και να βγει στην οδό Παπαρρηγοπούλου. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση που δημιουργήθηκε ήταν μεγάλη, καθώς ήταν ώρα αιχμής που οι περισσότεροι αναχωρούν από τις εργασίες τους.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που τουριστικά λεωφορεία εγκλωβίζονται στο κέντρο της Τρίπολης εξαιτίας της έλλειψης σήμανσης. 

Αρκετά είναι τα περιστατικά όπου οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων αναγκάζονται να οδηγήσουν με την όπισθεν για κάποια ατελείωτα μέτρα, προκειμένου να βγουν από τους στενούς δρόμους του κέντρου, καθώς δεν έχουν τοποθετηθεί πινακίδες που να απαγορεύουν την κίνηση των μεγάλων οχημάτων.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Χαμένο λόγω... σήμανσης ακόμα ένα λεωφορείο στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.