Χάλκινο μετάλλιο ο Τσιάμης

Χάλκινο μετάλλιο ο Τσιάμης

Αύγουστος 12, 2018 - 22:43
2 σχόλια

Οι Ελληνικές επιτυχίες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο συνεχίζονται με τον Δημήτρη Τσιάμη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του τριπλούν των ανδρών. 

Με άλμα στα 16, 78 ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση του βάθρου με την Ελληνική αποστολή να είναι ασταμάτητη γεμίζοντας με υπερηφάνεια ολόκληρη των χώρα. 

Αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του Δημήτρη Τσιάμη ο οποίος στα 36 του χρόνια φθάνει σε αυτή την απίστευτη διάκριση παίρνοντας μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

Πρώτος αναδείχθηκε ο Πορτογάλος Νέλσον Εβόρα με 17.10 και δεύτερος ο Αζέρος Αλέξις Κοπέλο με 16.93.


2 Σχόλια

Ο αθλητής στίβου στο τριπλούν Δημήτρης Τσιάμης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου στο Βερολίνο. Προπονητής του εν λόγω αθλητή είναι ο γυμναστής Δημήτριος Σιούντρης από την Ψηλή Βρύση Τεγέας, ο οποίος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση καθ' 'όσον είναι αδελφός του γυμναστή Αθανασίου Σιούντρη, προπονητή της Ολυμπιονίκισας Χρυσοπηγής Δεβετζή. Συγχαρητήρια παιδιά. Ευχόμαστε και Ολυμπιακό μετάλλιο.

@ Nώντας: ή ξεχνώντας; η σπανοζολόλη ανιχνεύθηκε μετά οκτώ χρόνια και αφαιρέθηκαν τα μετάλλια της Χρυσοπηγής. Το δημόσιο βέβαια την κρατάει στο μισθολόγιό του που τρούπωσε ως ολυμπιονίκης ή κισσα ή άει μωρ' κίσσα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.