Χ. Στεφανίδης: «Είμαστε σε τροχιά τελικών»

Χ. Στεφανίδης: «Είμαστε σε τροχιά τελικών»

Φεβρουάριος 23, 2016 - 11:10
0 σχόλια

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πολύ σημαντικής νίκης του Αρκαδικού επί του Απόλλωνα Πάτρας συμβάλλοντας και αυτός τα μέγιστα για να πάρει ο ΣΕΦΑ το πέμπτο ροζ φύλλο αγώνα του στην Basket League.

Στα 20:43 που βρέθηκε στο παρκέ ο έμπειρος γκαρντ  πρόλαβε να σημειώσει 14 πόντους, να μοιράσει δύο ασίστ, να παίξει εξαιρετική άμυνα και ασφαλώς να διαβάσει και να οργανώσει μοναδικά το παιχνίδι της ομάδας του.

Μιλώντας στο Arcadia Portal.gr ο Χριστόφορος Στεφανίδης στάθηκε στο γεγονός πως το γεμάτο ρόστερ με πολύ καλούς παίχτες πλέον δίνει άλλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα του, χαρακτήρισε πως τώρα πια ο Αρκαδικός βρίσκεται σε μία τροχιά αγώνων τελικών και ασφαλώς αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ το ερχόμε0ο Σάββατο (28/2, 17:00) στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Arcadia Portal.gr ο Χριστόφορος Στεφανίδης:

Για την νίκη του Αρκαδικού και την προσωπική του εμφάνιση: ''Ήταν ακόμα ένα παιχνίδι τελικός από αυτά που έχουμε. Καταφέραμε να το κερδίσουμε και θεωρώ πως η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά γιατί έχει το ρόστερ και την δύναμη που απαιτείται για την κατηγορία γιατί όπως βλέπουμε μπορεί  και κερδίζουμε εύκολα κάποια παιχνίδια.

Σε ότι έχει να κάνει με το προσωπικό πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Κολοσσό βοήθησα πιο πολύ την ομάδα απλώς χτυπάει πάντα στο μάτι το σκορ και από αυτή άποψη ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι αλλά μου αρέσει να κάνω περισσότερο αυτό που έκανα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό''.

Για το αν πιστεύει ακόμα πως το κάθε παιχνίδι είναι ημιτελικός όπως είχε πει μετά την ήττα με το Ρέθυμνο:  ''Θεωρούσα το παιχνίδι με τον Κολοσσό ημιτελικό για να μπορέσουμε να παίξουμε τα επόμενα παιχνιδιού  τους τελικούς που απαιτούνται. Αφού πήραμε των ημιτελικό τώρα πια είμαστε σε τροχιά τελικών''.

Για την αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας: '' Κακά τα ψέματα όταν βλέπεις την ομάδα γεμάτη με καλούς παίχτες σου δίνει έναν άλλο τόνο αυτοπεποίθησης. Οι δύο νίκες που κάναμε μας έχουν βοηθήσει να το ενισχύσουμε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι νιώθουμε καλύτερα αλλά το πρόγραμμα και οι νίκες των άλλων ομάδων δεν σε αφήνει να σκεφτείς κάτι παραπάνω. Έχουμε μία μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε''.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ: ''Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα που παίζει τόσα χρόνια στην Ευρώπη και στο Eurocup μία τόσο δύσκολη διοργάνωση, έχει αποκλειστεί και θα έρθει εδώ μετά από έξι ανεπιτυχή αποτελέσματα γεγονός το οποίο τον κάνει πιο επικίνδυνο και σίγουρα πιο αποφασισμένο. Όσοι νομίζουν ότι θα είναι πιο ευάλωτος λόγω αυτών των ηττών κάνει λάθος γιατί είναι ομάδα με κόσμο, με φανέλα και θα έρθει στην Τρίπολη  για να διορθώσει αυτή την κατάσταση. Δεν μας ευνοεί αυτό το άσχημο σερί του ΠΑΟΚ κατά την γνώμη μου αλλά και εμείς δεν έχουμε άλλα περιθώρια''.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.