H προκριματική φάση νεανίδων στην Μεγαλόπολη

H προκριματική φάση νεανίδων στην Μεγαλόπολη

Μάρτιος 16, 2018 - 16:33
0 σχόλια

Μία ακόμα σημαντική διοργάνωση έρχεται το αμέσως επόμενο διάστημα στην περιοχή τηςΕ.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., καθώς μετά από απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, ο β’ όμιλος της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2-4 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης.

 

Την διοργάνωση στην Μεγαλόπολη θα αναλάβουν η ΕΟΚ, η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και ο Δήμος Μεγαλόπολης, ενώ οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετέχουν είναι αναλυτικά, ο Πελασγός Μεγαλόπολης, ο Έσπερος ΑΟΠΑ, ο Σύλλας Αιδηψού και η Ερμιόνη.

 

Μετά την κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα, το πρόγραμμα των αγώνων στην Μεγαλόπολη έχει αναλυτικά ως εξής:

 

1η αγωνιστική (2/4)

17.00 ΑΟ Ερμιόνης-ΚΟΜ Πελασγός

19.00 ΣΚ Σύλλας Αιδηψού-Έσπερος ΑΟΠΑ

 

2η αγωνιστική (3/4)

16.00 Έσπερος ΑΟΠΑ-ΑΟ Ερμιόνης

18.00 ΚΟΜ Πελασγός-ΣΚ Σύλλας Αιδηψού

 

3η αγωνιστική (4/4)

12.00 ΑΟ Ερμιόνης-ΣΚ Σύλλας Αιδηψού

14.00 Έσπερος ΑΟΠΑ-ΚΟΜ Πελασγός

 

Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα θα προκριθεί στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Αιδηψό το διάστημα 11-15 Απριλίου. Η κλήρωση για τους αγώνες της τελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Μαρτίου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.