H περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλευρό των βιοκαλλιεργητών

H περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλευρό των βιοκαλλιεργητών

Νοέμβριος 06, 2014 - 15:04
0 σχόλια

Τον πρόεδρο της  ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ Π. Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ κ. Καραμπάση Δημήτριο δέχτηκε σε συνάντηση του ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελ/σου κ. Ηλίας Στρατηγάκος όπου ενημερώθηκε από πρώτο χέρι  για τα καυτά προβλήματα του κλάδου. Συζήτησαν  τις προτάσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων τους και υπογραμμίστηκε η αξία της βιολογικής καλλιέργειας στην ανάπτυξη της Πελοποννήσου με τα ανταγωνιστικά προϊόντα που παράγει αλλά και την αξία που έχει στην απασχόληση των πολιτών της Περιφέρειας μας.

  Κοινή ήταν η πεποίθηση ότι η μη πληρωμή των δικαιούχων βιοκαλλιεργητών για τα έτη 2012, 2013 και 2014 οδηγεί το κλάδο στην εξαθλίωση και ότι άμεσα επιβάλλεται να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να καταβληθούν άμεσα οι ενισχύσεις.

Για το σκοπό αυτό θα γίνει ότι παρέμβαση απαιτείται από την Περιφέρεια  και τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ και το Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων και ελπίζουμε να υπάρξει <<ευήκοο ους>>.

Τα αιτήματα των βιοκαλλιεργητών είναι δίκαια και η Περιφέρεια είναι δίπλα τους. 

 

                                                                                                              Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 

                                                                                                                   ΗΛΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.