H περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει τους σκακιστικούς αγώνες (video)

H περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει τους σκακιστικούς αγώνες (video)

Μάρτιος 31, 2015 - 18:53
2 σχόλια

Στη Σπάρτη οι σκακιστικοί αγώνες της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου, 3-5 Απριλίου 2015

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια ανάδειξης και διάδοσης του αθλήματος του σκακιού, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντησή του με τον Έφορο της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) (πλην Αχαΐας) κ. Κωνσταντίνο Μαντίκο, στην  έδρα της Περιφέρειας την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, όπου ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του Ενωσιακού πρωταθλήματος σκακιού Πελοποννήσου στη Σπάρτη από τις 3 μέχρι τις 5 Απριλίου 2015.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος σκακιού, ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια σε συνεργασία με την  ΕΣΠΕΠ, θα διοργανώσει στο μέλλον αγώνες με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων στο σκάκι και ότι σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης θα γίνει προσπάθεια για εισαγωγή του αθλήματος στους μαθητές, ώστε να δημιουργηθούν φυτώρια νέων αθλητών.

Ο Έφορος της ΕΣΠΕΠ κ. Μαντίκος χαρακτήρισε σπουδαίο σκακιστικό γεγονός τη διοργάνωση των αγώνων στη Σπάρτη, εξήρε τη συμβολή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στη διάδοση του αθλήματος και απήυθυνε πρόσκληση σε όλους να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τους αγώνες.  

Δελτίο Τύπου

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr H περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει τους σκα


2 Σχόλια

Στην Τρίπολη να γίνουν οι αγώνες σκακιού. Έχουμε έτοιμα τραπέζια για τη διεξαγωγή τους. Προτείνω να χρησιμοποιηθούν οι σάκοι που είναι στους δρόμους της Τρίπολης... Είναι άδικο να γίνουν στη Σπάρτη. Η Τρίπολη θα γίνει ....πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης... Έχει έτοιμες “υποδομές” Φτούσου ρεζίλη

ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΥΜΑ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ.ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ,ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.