H παρουσίαση του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου στην Έκθεση "TourNatur 2017" (vid)

H παρουσίαση του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου στην Έκθεση "TourNatur 2017" (vid)

Σεπτέμβριος 16, 2017 - 14:42
0 σχόλια

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας μέσω της Τουριστικής του Επιτροπής και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνεχίζοντας την μεγάλη και ουσιαστική προσπάθεια προώθησης του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου καθώς και των εναλλακτικών – ειδικών μορφών τουρισμού  του τόπου μας, συμμετείχε φέτος στη σημαντική διεθνή Έκθεση "TourNatur" που πραγματοποιήθηκε από τις 1-3 Σεπτεμβρίου 2017 στο Dusseldorf της Γερμανίας. 

Η έκθεση "Tour Natur" προσέλκυσε περισσότερους από 50.000 επισκέπτες από τη Γερμανία και την Κεντρική Ευρώπη, οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με πεζοπορία, ορειβασία, ποδηλασία, αναρρίχηση, ιππασία, hiking, trekking, καγιάκ και άλλες δραστηριότητες στη φύση.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσημη παρουσίαση του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου σε κοινό και δημοσιογράφους, ενόψει και της διοργάνωσης το Νοέμβριο του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αναρρίχησης. Κατά την παρουσίαση τονίστηκαν τα πλεονεκτήματα της περιοχής για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, καθώς επίσης και ο σημαντικός ρόλος τέτοιου είδους δράσεων για την προσέλκυση ολοένα και μεγαλύτερου αριθμού τουριστών - οπαδών της υπαίθριας δράσης. 

Σημαντική ήταν η υποστήριξη της συμμετοχής από το Ελληνικό Προξενείο στο Ντίσελντορφ, ενώ το παρόν έδωσε ο Γενικός Πρόξενος κ. Γρηγόρης Δελαβέκουρας, ο οποίος για άλλη μια φορά τόνισε τα οφέλη της επένδυσης στην προώθηση και ανάδειξη του προορισμού στους επαγγελματίες και σε όσους αναζητούν νέες και εναλλακτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Η δυναμική και στοχευμένη παρουσία της ομάδας "Climb In Leonidio" έδωσε τη δυνατότητα να καθιερωθεί ακόμη περισσότερο το Λεωνίδιο ως προορισμός στη συνείδηση όχι μόνο του ευρωπαϊκού κοινού, αλλά και των επαγγελματιών του χώρου και να διεκδικήσει επάξια το μερίδιό του στον τουριστικό χάρτη.

Δείτε την επίσημη παρουσίαση του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου στο βίντεο που ακολουθεί από το leonidion.gr
 

Video: 

Παρουσίαση του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου στην Έκθεση "TourNatur"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.