H Μυθική Πελοπόννησος στο 1ο Greek Panorama B2B Roadshow στις ΗΠΑ (pics)

H Μυθική Πελοπόννησος στο 1ο Greek Panorama B2B Roadshow στις ΗΠΑ (pics)

Μάιος 18, 2018 - 19:45
1 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακό αντίκτυπο στο αμερικανικό κοινό και τους επαγγελματίες του τουρισμού ολοκληρώθηκε το 1ο B2B Roadshow για την Ελλάδα, το οποίο διεξήχθη σε 3 μεγάλα αστικά κέντρα της Αμερικής, Βοστώνη, Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον από 7 έως 10 Μαΐου 2018.

Το τουριστικό προϊόν και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως ιδανικός τουριστικός προορισμός της Μεσογείου, παρουσιάστηκαν σε εκπροσώπους μεγάλων τουριστικών γραφείων της αμερικανικής αγοράς, σε προγραμματισμένες συναντήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων συγκεντρώθηκαν πολύτιμα συμπεράσματα και στοιχεία για την περαιτέρω διείσδυση της Πελοποννήσου και της χώρας μας γενικότερα σε μία από τις πλέον εύρωστες οικονομίες του κόσμου.  

Την διοργάνωση την ανέλαβε η North Events μαζί με την Hellas North American Events σε στρατηγική συνεργασία με την  ASTA, την Ένωση Τουριστικών Γραφείων της Αμερικής και τελέστηκε υπό την αιγίδα της fedHATTA.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Διεθνών Σχέσεων, Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου ο οποίος πραγματοποίησε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με σημαντικά στελέχη της αμερικανικής τουριστικής αγοράς, εκπροσώπους της ASTA και της FedHATTA, καθώς και με εκπροσώπους της Ομογένειας, της Εκκλησίας και των Προξενικών Αρχών της χώρας μας, όπου τους ενημέρωσε για τις δυνατότητες, τις εμπειρίες και το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει η Πελοπόννησος για κάθε είδους «θεματικού» τουρισμού, με στόχο την ανάπτυξη και την ανάδειξη της σε νέες αγορές.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, ο δρ. Παπαφωτίου τόνισε για τους Έλληνες ομογενείς πως αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για όλους μας, επιδίωξη μας είναι να κρατήσουμε την Ομογένεια κοντά στις ρίζες και στις παραδόσεις της πατρίδας μας, ενώ τους ευχαρίστησε για το μεγάλο και δύσκολο αγώνα που δίνουν για τη διατήρηση της ελληνικής γλώσσας, της Ορθόδοξης Πίστης και του πολιτισμού μας.

Στο τέλος των συναντήσεων υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους διοργανώσεις αποτελούν μεγάλες ευκαιρίες προώθησης και προβολής της Ελλάδας και της Πελοποννήσου ενώ σημείωσε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τις στοχευμένες δράσεις της έχει αναπτύξει με συνέπεια την εξωστρέφεια της και έχει καταστήσει την Πελοπόννησο ως αναγνωρίσιμο προορισμό στον χώρο της τουριστικής αγοράς.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Γιατί όλα τα δελτία τύπου βγαίνουν αφού έχουν επιστρέψει οι ταξιδιώτες και όχι πριν φύγουν, όπως θα ήταν και το πιο λογικό ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.