Χ. Λαμπρόπουλος: Το σχέδιο Νόμου για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πιστοποιεί την εγκατάλειψη της Αρκαδίας

Χ. Λαμπρόπουλος: Το σχέδιο Νόμου για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πιστοποιεί την εγκατάλειψη της Αρκαδίας

Απρίλιος 06, 2019 - 21:03
5 σχόλια

Με ανακοίνωση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Χρήστος Λαμπρόπουλος υποψήφιος με την παράταξη  «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» του Παναγιώτη Νίκα σχολιάζει τις εξελίξεις για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

"Tο σχέδιο Νόμου για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πιστοποιεί την εγκατάλειψη της Περιφέρειας και της Αρκαδίας μας. Είναι μια ακόμη απόδειξη του ότι όταν ασχολείσαι με την μικροπολιτική χάνεις τις σημαντικές μάχες για τον τόπο σου. Μοναδική επιλογή όλων είναι η προσπάθεια για την ανατροπή των σχεδίων της Κυβέρνησης. Κάτι για το οποίο δεσμεύομαι προσωπικά για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου."
 


5 Σχόλια

Καλά δεν ήσουν κρυμμένος εσύ στη σπηλιά σου τόσα χρόνια; Μυρίστηκες παντεσπάνι και βγήκες από το λήθαργο;

Αλλος ενας αριστος που αυτοκληθηκε για να σωσει τον τοπο μας μετα απο 25 χρονια που σε καθε δημοτικη εκλογικη αναμετρηση εμφανιζοταν σαν μελλοντικος Δημαρχος. Το προσον του ?Αδελφικος φιλος με τον Προεδρο.Του αλλαζε τα αρβυλα στην αεροπορια.Αυτος τα εβαζε στο σωστο ποδι.Ολοι εχουν βολευτει απο την μελλοντικη κυβερνηση της ΝΔ.Ο συγκεκριμενος θα μπορεσει να ταξιδεψει εκτος Ελλαδας ως Γενικος Γραμματεας στο Υποδομων.

Ας μην διαμαρτυρόμαστε, δώσαμε τις σχολές, πήραμε όμως τους λαθρο για να επενδύσουν. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας, ας πάρουν κάτι η Πάτρα κ η Καλαμάτα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.