H «κανονιά» του Μπαϊρακτάρι στο ντέρμπι του Λεωνιδίου (vid)

H «κανονιά» του Μπαϊρακτάρι στο ντέρμπι του Λεωνιδίου (vid)

Νοέμβριος 04, 2019 - 15:10
0 σχόλια

Ο Γιώργος Μπαϊρακτάρι είναι γνωστός για τα δυνατά του σουτ και για το γεγονός πως δεν διστάζει να δοκιμάσει το πόδι του από μακρινές αποστάσεις και έξω από την περιοχή.

Ένα τέτοιο εξαιρετικό σουτ με πολύ δύναμη έμελλε να φέρει και το πρώτο γκολ του Λεωνιδίου στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στον Ολυμπιακό ανοίγοντας το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Χωρίς κοντρόλ με μια επαφή από την πάσα του Βερβεσού και με πολύ ωραίο στυλ ο Γιώργος Μπαϊρακτάρι  έστειλε με εντυπωσιακό σουτ την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ολυμπιακού, παρά την προσπάθεια του  Κωνσταντά που έπεσε, αλλά δεν κατάφερε να εξουδετερώσει την τορπίλη που κατευθύνονταν προς τα δίχτυα του.

Η τοποθέτηση του σώματος του νεαρού άσου του Λεωνιδίου είναι τέτοια που βοηθά να πάρει η μπάλα αυτή την πορεία σε ένα γκολ σήμα κατατεθέν του Γιώργου Μπαϊρακτάρη.

Απολαύστε ξανά στο βίντεο το τέρμα του Γιώργου Μπαϊρακτάρι στον αγώνα του Λεωνιδίου με τον Ολυμπιακό.

Από: leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 
Video: 

H "κανονιά" του Μπαιρακτάρι στο ντέρμπι του Λεωνιδίου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.