H ΕΛΜΕ Αρκαδίας για τα απορρίμματα της Τρίπολης

H ΕΛΜΕ Αρκαδίας για τα απορρίμματα της Τρίπολης

Μάρτιος 01, 2015 - 21:50
1 σχόλια

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα 1/3/2015 αποφάσισε να συμμετάσχει στη σύσκεψη φορέων και πολιτών της Αρκαδίας για τα απορρίμματα, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2/3/2015 στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας με σκοπό τον ορισμό συλλαλητηρίου.

Συγχαίρει επίσης τους μαθητές της Τρίπολης για την πρωτοβουλία τους να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο την Τρίτη 3/3/2015 και σέβεται την απόφασή τους για μια «αμιγώς μαθητική» διαμαρτυρία. Χαιρόμαστε που οι μαθητές μας

συμμετέχουν ως πολίτες σ’ όσα τους αφορούν, έχουν γνώμη, αγωνιστικότητα και αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους. Οφείλουμε να μην καπηλευόμαστε τον αγώνα τους και να μην προσπαθούμε να τους χειραγωγήσουμε.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οι συνδικαλιστες των εκπαιδευτικών που είναι;;; γιατί δεν πραγματοποιουν μια στάση εργασίας αύριο σε ένδειξη συμπαράστασης στην διαμαρτυρία των μαθητών;;;; ο τόπος μας κινδυνεύει οι εκπαιδευτικό θα μείνουν αμετοχοι;;;;;;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.