H "Ελληνική Οδύσσεια" πέρασε από τη Νότια Κυνουρία (pics)

H "Ελληνική Οδύσσεια" πέρασε από τη Νότια Κυνουρία (pics)

Δεκέμβριος 02, 2017 - 08:58
0 σχόλια

Το "The Greek Odyssey", η "Ελληνική Οδύσσεια" φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα καλύτερα Adventure Raid στην Ευρώπη. Το πρώτο Raid ταξίδεψε στην Πελοπόννησο, σε μέρη που βλέπεις δύσκολα, και έκανε έξι επιλεγμένες στάσεις για ανασυγκρότηση σε μέρη που πληρούσαν τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Η τέταρτη ημέρα ήταν αφιερωμένη στον Πάρνωνα και είχε ως στάση (stage4) τα Πούλιθρα. 

Οι συμμετέχοντες απαρτίζονταν από διάφορες εθνικότητες της Ευρώπης και έγιναν οι καλύτεροι πρεσβευτές για την δεύτερη διοργάνωση που θα γίνει τον Μάη πάλι στην Πελοπόννησο. Οι αναβάτες ήταν κατενθουσιασμένοι με τις ομορφιές της περιοχής μας και ευρύτερα της Πελοποννήσου και απ’ ότι φαίνεται οι συμμετοχές θα είναι διπλάσιες.
 
Οι διοργανωτές είχαν έρθει σε επαφή με τη Μοτοπαρέα Λεωνιδίου για πληροφορίες στην περιοχή μας και ζήτησαν τη βοήθειά της για τη μεταφορά των συμμετεχόντων από το ξενοδοχείο  στο εστιατόριο που είχε κλείσει η διοργάνωση. Η Μοτοπαρέα ήρθε σε επαφή με το Δήμο Νότιας Κυνουρίας, ο οποίος διέθεσε το βαν για τη μεταφορά.
 
Η διοργάνωση και η Μοτοπαρέα Λεωνιδίου ευχαριστούν τον Δήμο γι αυτό, άλλωστε ο δήμος είναι πάντα δίπλα μας.
 

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι η τεχνική υποστήριξη που ακολουθεί το adventure raid είναι επιπέδου DAKAR και αυτό δείχνει το επίπεδο της διοργάνωσης. Με το καλό λοιπόν το δεύτερο και με χαρά τα μέρη μας να φιλοξενήσουν κάποιο stage πάλι.

Μοτοπαρέα Λεωνιδίου από το leonidion.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.