H εκδήλωση αφιέρωμα στη Μάνα –Γη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (pics)

H εκδήλωση αφιέρωμα στη Μάνα –Γη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (pics)

Μάιος 18, 2018 - 07:35
0 σχόλια

Το Τοπικό Συμβούλιο και η Ομάδα Συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού  Τρίπολης συνδιοργάνωσαν εκδήλωση   αφιέρωμα στη Μάνα –Γη το  Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου .

Κατά την διάρκεια του διημέρου πραγματοποιήθηκαν έκθεση ζωγραφικής σε πάνινες  τσάντες και δράσεις των παιδιών των Ομάδων   σχετικές με το περιβάλλον και την γιορτή της μητέρας .

Ευχαριστούμε  θερμά  για την προσφορά τους ,τους καλλιτέχνες Γκλίνο Άγγελο, Κούρο Δημήτρη , Ξαγά Μαριλύ,  Σταματάρη Καλλιόπη , Ταλαγάνη  Δημήτρη, Τσαρουχά Νίκο, τον  Αστέρα Τρίπολης και τους φίλους του Σ.Ε.Ο ,  που   φιλοτέχνησαν τις  τσάντες, συμβάλλοντας έτσι στην υλοποίηση των στόχων του Οδηγισμού .

Ευχαριστούμε   για την αρωγή τους ,τους χορηγούς ,

 AUDI  AΦΟΙ  ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΙ  -DESTINO  TOURS ΕΥ  ΒΑΔΙΖΕΙΝ -ΖΟΥΖΟΥΛΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΑ -ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ -ΛΑΜΠΙΡΗΣ  ΣΙΔΕΡΑ -ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ-ΜΑΛΕΒΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΟΡΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΛΙΩΝΗΣ-ΘΑΝΟΣ – ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ –ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ-ΥΠΟΔΟΜΗ ΑΔΕΡΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ- ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη .

Ευχαριστούμε  τους επισκέπτες τις έκθεσης για την στήριξη τους .

Ευχαριστούμε  τον Αλέξανδρο Ροϊνιώτη και το προσωπικό του ξενοδοχείου «Ανακτορικόν » για την φιλοξενία .

    

                            «     Όλοι ΜΑΖΙ  δίνουμε παλμό  »                                                              

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.