H «do or die μάχη» του Τυρού για Απόλλωνα και Κορακοβούνι

H «do or die μάχη» του Τυρού για Απόλλωνα και Κορακοβούνι

Απρίλιος 16, 2019 - 20:15
0 σχόλια

Παιχνίδι "τελικός" με φόντο την παραμονή θα πρέπει να θεωρηθεί αυτό που έρχεται την προσεχή Κυριακή (21/4, 16:00) στον Τυρό ανάμεσα στον Απόλλωνα και το Κορακοβούνι για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ο Απόλλωνας που βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 21 βαθμούς υποδέχεται το Κορακοβούνι που είναι μία θέση πιο πάνω στους 22 βαθμούς ισόβαθμο με τις Βρασιές που την ίδια μέρα υποδέχονται την Δόξα Μεγαλόπολης στον Άγιο Ανδρέα.

Ουσιαστικά ο Απόλλωνας παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά ενώ από την πλευρά του το Κορακοβούνι πιθανόν να συμβιβάζεται ακόμα και με την ισοπαλία μιας και την τελευταία αγωνιστική θα πάρει άνευ αγώνα τους βαθμούς με τον Νικηταρά κάτι που βάση προγράμματος έχουν πάρει Απόλλωνας, Βρασιές και Μαντινειακός που επίσης δίνουν μάχη για την παραμονή.

Αναφορικά με τους αριθμούς ο Απόλλωνας Τυρού μετράει συνολικά στο πρωτάθλημα 4 νίκες, 8 ισοπαλίες και 9 ήττες με απολογισμό 28 γκολ υπέρ και 45 κατά και το Κορακοβούνι 5 νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες με 23 τέρματα ενεργητικό και 28 παθητικό.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου την 11η αγωνιστική στις 23 Δεκεμβρίου στον Άγιο Ανδρέα οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.