H αποστολή του αυριανού παιχνιδιού με τον Ολ.Βόλου

H αποστολή του αυριανού παιχνιδιού με τον Ολ.Βόλου

Μάρτιος 11, 2011 - 10:43

Ολοκληρώθηκε  σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος (5.15 μ.μ.) με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τρίπολη. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: 

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γκόραν Ρούμπιλ, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Ροτζέριο Μάρτινς, Κώστας Φορτούνης, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Σαλίμ Αράς, Θανάσης Παπάζογλου και Εμμάνουελ Φρανκού.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος  στην Καβάλα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας ο Αντριάν Μπαστία και ο Μπρούνο Ουριμπάρι, ενώ έμεινε εκτός ο τιμωρημένος (με κίτρινες κάρτες) Σωκράτης Φυτανίδης.

Στην  Τρίπολη παίζουν  νέοι και έφηβοι

Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα θα αντιμετωπίσει  την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 11.30 π.μ. στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία αναμετρήσεων των δύο ομάδων, ενώ η ομάδα εφήβων (Κ-17) του Αστέρα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 10.30 π.μ.

Με την ομάδα  νέων και το αντίστοιχο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου θα αγωνιστούν οι Μανώλης Στεφανάκος, Δημήτρης Κουρμπέλης και Νίκος Σκόνδρας.

Έπαιξαν με νέων Φορτούνης, Σκόνδρας, Πετρούσης

Η Εθνική Νέων αναδείχθηκε  ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα της Δανίας, στη δεύτερη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά. Στο παιχνίδι αυτό αγωνίστηκαν και οι τρεις ποδοσφαιριστές του Αστέρα. Ο Κώστας Φορτούνης αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, ο Νίκος Σκόνδρας στο δεύτερο, ενώ στο 56ο λεπτό πέρασε στον αγώνα και ο Παναγιώτης Πετρούσης.  

Ειδήσεις: