Το Γύθειο του Κατσίχτη «άλωσε» το Βλαχιώτη (vid)

Το Γύθειο του Κατσίχτη «άλωσε» το Βλαχιώτη (vid)

Φεβρουάριος 07, 2017 - 17:12
2 σχόλια

Παρελθόν ο Μπένος από τον  Αστέρα Βλαχιώτη

"Φωτιά" στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Λακωνίας έβαλε ο Ολυμπιακός Γυθείου ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Αστέρα στο Βλαχιώτη μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς δίνοντας μια άγρια ομορφιά για το φινάλε.

Και λέμε άγρια ομορφιά καθώς στο Λακωνικό πρωτάθλημα ο πρωταθλητής που ταυτόχρονα παίρνει και την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία προκύπτει εφόσον έχει διαφορά 6+ βαθμών από τον δεύτερο και σε διαφορετική περίπτωση στο τέλος θα διεξαχθούν αγώνες play off μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων για την ανάδειξη του πρωταθλητή Λακωνίας 2016-17. 

Ο Ολυμπιακός Γυθείου του περσινού προπονητή του Λεωνιδίου Αργύρη Κατσίχτη, του πρώην επιθετικού του Παγγορτυνιακού Βασίλη Τζανετάκου και του πρώην μέσου του Παναρκαδικού Περικλή Βλάχου αρνείται να παραδοθεί κόντρα στην ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα του Αστέρα Βλαχιωτίου που διαθέτει ένα από τα ακριβότερα ρόστερ ομάδας τοπικών κατηγοριών.

Η ομάδα του Γυθείου κέρδισε για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν τον Αστέρα Βλαχιώτη την περασμένη Κυριακή (5/2) για την 18η αγωνιστική της Α' Λακωνίας με σκορ 1-2 στο μεγάλο ντέρμπι του γειτονικού μας νομού.

Ο Ολυμπιακός Γυθείου μπήκε εξαιρετικά στο παιχνίδι καθώς με την συμπλήρωση 21' λεπτών βρέθηκε να είναι με δύο γκολ μπροστά στο σκορ με τα τέρματα των Κατσικά και Παντελή με το Βλαχιώτη από την πλευρά του να μειώνει στο τελικό 1-2 με τον Μπούνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάλιστα η εντός έδρας ήττα του Αστέρα από τον Ολυμπιακό Γυθείου στο ντέρμπι έφερε και εξελίξεις  με τον Γιώργο Μπένο να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Βλαχιωτίου και τον Μίκι Τσίρκοβιτς σύμφωνα με πληροφορίες να είναι το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί.

Διαιτητής: Σελίμος Σ. Βοηθοί: Παλαμίδας Γ., Σταματάκος Γ.

Αστέρας Βλαχιώτη (Μπένος): Γαρόζης, Τσουκαλάς, Τσώνης, Τσίκαρης, (46’ Λεϊμονίτης), Μπριλάκης, Λιόσης, Τσιμικλής, Σταμογιάννος, Αράπογλου (46′ Χαλίλι), Σαραντόπουλος, Μπούνας.

Ολυμπιακός Γυθείου (Κατσίχτης): Μίρτα, Πετρόπουλος, Καρνιάτης, Καζιάνης, Γρηγορακάκης, Βλάχος (82′ Τζανετάκος), Αναστασάκος, Σουκούλι (70′ Σπυρόπουλος), Λιακάκος, Παντελής (88′ Κωστάκος), Κατσικάς.

Δείτε το βίντεο του flynews.gr με τα στιγμιότυτα του μεγάλου Λακωνικού ντέρμπι.

-Αντώνης Χρονάκης-

Video: 

flynews.gr | Αστέρας Βλαχιώτη - Ολυμπιακός Γυθείου 1-2 (5/2/2017)


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.