Γυρίσματα στο Λεωνίδιο για ταινία αναρρίχησης (photos)

Γυρίσματα στο Λεωνίδιο για ταινία αναρρίχησης (photos)

Φεβρουάριος 01, 2015 - 23:22
0 σχόλια

Πρωταγωνιστής ο 92 χρόνος Ελβετός αναρριχητής Marcel Remy

Σήμερα Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 08:30 αναχώρησε από το το Λεωνίδιο ο 92 χρόνος Ελβετός αναρριχητής Marcel Remy.

Ο θρυλικός ορειβάτης επισκέφθηκε το Λεωνίδιο εννέα ημέρες και σκαρφάλωσε στο Mad Wall & Douvari στις διαδρομές που άνοιξαν οι γιοί του Claude και Yves Remy. Ως εκ τού του αποτελεί τον πρωταγωνιστή μιας ταινίας της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Λεωνίδιο.
Αν όλα πάνε καλά θα συνεχίσει με αυτόν σκαρφαλώνοντας το καλοκαίρι σε μεγάλες διαδρομές στις Άλπεις. Παραγωγός της ταινίας είναι η Mammut Sports Group AG. 

Μαζί του αναχώρησε και η υπόλοιπη ομάδα με τον γιο του Claude Remy και τους συνεργάτες του, οι οποίοι παρήγαν για άλλη μία φορά ανιδιοτελώς ανεκτίμητο έργο. Προσφέροντας την αναρρίχηση στο Λεωνίδιο, με ένα νέο αναρριχητικό πεδίο είκοσι πέντε διαδρομών αριστερά από το Douvari και μία νέα διαδρομή 200m sport climbing multi-pitch αριστερά από την Ura Ka. 

Επίσης μέλος της ομάδας ο Duvaud Yvan έκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο από τον Κοκκινόβραχο από τη θέση της αναρριχητικής διαδρομής του Γιάννη Τορέλλι Φάστιν θέραπι. 

Αυτό που αποκομίσαμε εμείς ήταν γνώσεις και εμπειρία από τους καλύτερους. 

Είμαστε κοντά τους, τους στηρίζουμε και τους ευχαριστούμε. 

Eπίσης ευχαριστούμε όσους βοήθησαν την ομάδα και ιδιαίτερα τον Γιάννη Μεταξωτό που χωρίς αυτόν η αποστολή δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.

Ενημέρωση από το Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνίδιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.