ΓΣΣΕ: Tέρμα πια στα ψέματα μόνον αλήθειες

ΓΣΣΕ: Tέρμα πια στα ψέματα μόνον αλήθειες

Απρίλιος 02, 2019 - 20:10
2 σχόλια

H  ΓΣΕΕ συνεχίζοντας την ενημέρωση   των εργαζομένων και με στόχο την αποκατάσταση της αλήθειας απέναντι στα ψεύδη και στις συκοφαντίες του ΠΑΜΕ, δίνει στη δημοσιότητα το τρίτο βίντεο υπό τον τίτλο "ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ" 

Το σχετικό βίντεο έχει αναρτηθεί στο παρακάτω linκ. (δείτε ΕΔΩ)

Ακολουθεί και το κείμενο του τρίτου βίντεο.

VIDEOSPOT No3

 ΕΙΠΑΝ: «Έξω οι νόθοι από τα Σωματεία»

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι όλοι οι αντιπρόσωποι των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών - μελών της ΓΣΕΕ είναι εκλεγμένοι μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, που ουδείς έχει αμφισβητήσει δικαστικά μέχρι σήμερα.

Το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) δεν προσκόμισε στοιχεία στην οργανωτική επιτροπή της ΓΣΕΕ προκειμένου να στοιχειοθετήσει τις έωλες και ανυπόστατες κατηγορίες του. 

Το καταστατικό της ΓΣΕΕ προβλέπει ρητά ότι εφόσον υπάρχουν ενστάσεις για τη συμμετοχή συνέδρων και οργανώσεων, αυτές μπορεί να κατατεθούν πριν την έναρξη του Συνεδρίου στην διαπαραταξιακή Επιτροπή Πληρεξουσίων, η οποία με τη σειρά της ελέγχει τη βασιμότητα των ενστάσεων και εισηγείται στο Σώμα των συνέδρων θετικά ή αρνητικά γύρω από τη συμμετοχή τους.

Το ΠΑΜΕ δεν επέτρεψε ΠΟΤΕ να ξεκινήσει μια τέτοια διαδικασία. Μεταφερόμενοι κομματικοί φίλοι και στελέχη του ΚΚΕ, με αυτοδικίες, τραμπουκισμούς και βιαιοπραγίες παρεμπόδισαν τους συνέδρους να ασκήσουν τα δημοκρατικά και καταστατικά τους δικαιώματα.

ΑΛΗΘΕΙΑ επίσης είναι ότι οι μόνες επικυρωμένες από την Ελληνική Δικαιοσύνη ΝΟΘΕΙΕΣ και ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ εκλογικών διαδικασιών των εργαζομένων αφορούν οργανώσεις που αποκλειστικά το Π.Α.ΜΕ. ελέγχει, με στελέχη του να έχουν καταδικαστεί Πρωτόδικα και Εφετειακά με πολύμηνες ποινές φυλάκισης για νόθευση εκλογικών αποτελεσμάτων σε σωματείο.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

#terma_pia_ta_psemata #mono_alitheies

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ειδήσεις: 
Tags: 

2 Σχόλια

ΠΑΜΕ - ο καλύτερος διασπαστικός μηχανισμός του λαϊκού κινήματος στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας, που ουσιαστικά διευκολύνει τις κυρίαρχες πολιτικές. Και αυτοί από το σύστημα τρέφονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.