ΓΣΑ: Χάλκινο μετάλλιο για τον Παναγιώτη Ρούνη

ΓΣΑ: Χάλκινο μετάλλιο για τον Παναγιώτη Ρούνη

Ιούλιος 08, 2019 - 14:30
0 σχόλια

Χάλκινο μετάλλιο για τον Παναγιώτη Ρούνη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων κορασίδων που διεξήχθει στα Τρίκαλα στις 4 και 5 Ιουλίου.

Μετα από έναν πολύ δύσκολο αγώνα και με καλύτερο άλμα στο 1,85 μ., ύψος που πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια ο Παναγιώτης Ρουνης κατέλαβε την τρίτη θέση ντουμπλάροντας έτσι τα Πανελλήνια μετάλλια του μετά και την περυσινή επιτυχία του όπου και πάλι είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων.Ο Παναγιώτης προπονείται συστηματικά με τον Δημήτρη Μακαρούνη και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!

Πολύ καλή εμφάνιση και προσπάθεια είχαμε και από τον Κώστα Βερβαινιώτη στην Δισκοβολία ο οποίος με καλύτερη βολή 42,45 μ. στον προκριματικό της Δισκοβολίας κατέλαβε την 16η θέση , αλλά δεν προκρίθηκε για τον τελικό του αγωνίσματος.

Η Βήλου Γεωργία μετείχε στον προκριματικό της σφυροβολίας και έχοντας καλύτερη βολή στα 38,86 μ. κατέλαβε την 22η θέση, ενώ η σκυταλοδρομία μας στα 4Χ100 με τις Κωτσιοπούλου Ιωαννα, Παπαγεωργίου Παναγιώτα, Γιανναρά Νίκη και Τζιντή Φένια κατέλαβαν την 30η θέση με επίδοση 52''73.

Οι Βήλου και ο Βερβαινιώτης γυμνάζονται με τον Κώστα Δρακόπουλο, και οι κοπέλες μας στην σκυτάλη με τον Σάκη Ρουσάκη.
Μπράβο σε όλους τους αθλητες και τις αθλήτριες μας, για την συνέπειά και την προσπάθειά τους!!

Ευχαριστούμε θερμά και τον φίλο και καθηγητή Φυσικής αγωγής στο 1ο Γυμνάσιο Κώστα Μάσια για την στήριξή του προς τον Σύλλογό μας!!

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.