Γρήγορα, εύκολα και απλά... Αστέρας - Απόλλωνας 2-0

Γρήγορα, εύκολα και απλά... Αστέρας - Απόλλωνας 2-0

Σεπτέμβριος 22, 2018 - 20:11
8 σχόλια

Με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε εύκολα με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" παίρνοντας την πρώτη του νίκη μετά από 3 ήττες για την 4η αγωνιστική.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος στο 4' με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ άνοιξε τον δρόμο και ο Μιχάλης Μανιάς στο 10' με εξαιρετικό τρόπο κλείδωσε από νωρίς την υπόθεση νίκη όντας οι δύο σκόρερ της ομάδας του Σάββα Παντελίδη.

Η αρκαδική ομάδα πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς και κάνει ένα νέο ξεκίνημα ενόψει και της συνέχειας μετά το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που είχε στις τρεις πρώτες στροφές.

Να σημειωθεί ότι πριν από την σέντρα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτό σιγή στην μνήμη του νεαρού διαιτητή  Νίκου Ντοσίδη που «έφυγε» από τη ζωή.

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα βοηθώντας τον να βάλει από πολύ νωρίς τους δικούς του κανόνες και ασφαλώς τις βάσεις για την ρπώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Κυριακόπουλος με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 με τον Μανιά στο 10' μετά από ασίστ του Τόνσο να κάνει 2 τα τέρματα της αρκαδικής ομάδας σε ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο.  Τα δύο αυτά γρήγορα γκολ έδωσαν την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη αν αισθανθούν πιο άνετοι βγάζοντας αρκετές φάσεις στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου με τους Φερνάντεζ και Μουνάφο να αστοχούν και από την άλλη την κιτρινομπλέ άμυνα να μην νιώθει καμία ανησυχία.

Το 2-0 και η συνολική εικόνα από το πρώτο ημίχρονο έκανε ουσιαστικά τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά και τους κιτρινομπλέ να διαχειρίζονται άριστα το προβάδισμα τους χωρίς να απειληθούν από τους Απολλωνιστές. Ο Τσιλιανίδης δεν μπόρεσε στις ευκαιρίες που είχε να τιε τελειώσει ενώ η μεγαλύτερη φάση ήταν αυτή του Καλτσά στο 83' όταν το τρομερό σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή σταμάτησε με δύναμη στο δοκάρι με την αρκαδική ομάδα να παίρνει άνετα την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (82' Μπελόκ), Φερνάντεθ, Τόνσο (60' Καλτσάς), Μανιάς (72' Δουβίκας).
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντεσρον, Κοντοές, Ναδάλες, Λούκιτς, Βαφέας, Γκονζάλες, Ντ' Ούρσο (61' Γκάρος), Μπεντινέλι, Πέδρο (66' Μάντζιος), Ακόστα (61' Κονέ), Τριάδης.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Ραχούλα κρύβεσαιιι;;;;; Σου άρεσε ο Άστερας μας;;; Σε έτσουξε η άνετη νίκη μας;; Τι έγινε η ομαδάρα σου ο γαύρος;; Πόσες φάσεις έκανε στο europa προχθές;;; Κακοποιήσατε το ποδόσφαιρο πάλι;; Στο λαγούμι σου κρύψου πάλι. Να βγεις όταν χάσει ο Αστέρας πάλι να πεις την .... σου.

Με τη Χιμπερνιαν ποτεπαιζετε Ραχουλα;Το φάουλ με τον Απολλωνα πετσινοΑδειο γηπεδοΡε ουουουουστ.

Ο Αστέρας δεν παίζει με 12 παίκτες όπως κάποιες άλλες ομάδες @ 12.14, ξέρεις εσύ εεεεε;

10.35 για πες ,πονας ακομα απο το γλεντι στο καραισκακη? αν σου περασε να ξερεις εχεις και δευτερο επεισοδιο στον επομενο γυρο,αληθεια εγω παιζω ευρωπη,εσυ για πες μας που παιζεις ρε γιδι?

21.15. Ρε άσχετε με κέρδισες με γκολ στο 92 ενώ πριν είχα χάσει διπλή ευκαιρία με Τονσο και το λες γλέντι;;;; Αλλά τόσα ξέρεις από μπάλα. Γι αυτό έγινες γαύρος

το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο αθλημα,ποσα παιχνιδια εχεις παρει ενω η αλλη ομαδα εχει κανει ευκαιριες αλλα απο γκολ νιεντε και εσυ το εβαλες και πανηγυριζες? τωρα σε τσουζει εεεεεεε, σημασια εχει οτι εγω πηρα τη νικη και εσυ τη τσαπου,ποσο μα ποσο τσουζει,που εισαι μη χαθουμε ,εχουμε μελλον ειπαμε ετσι?

09.55 δεν πας πάλι σχολείο μπας και μάθεις να γράφεις;;; Το μόνο που μας τσούζει είναι τα μάτια μας. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι λες... Έλα γαύρε επανέλαβε... Λόλα να ένα μήλο. Οι γραμμούλες πάνω από τα γράμματα λέγονται τόνοι!! Αλλά που να το ξέρεις ... στα Ουγκ ουγκ που ξέρεις και να μην βάλεις τόνους.... IQ ραδικιού που λένε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.