Γρίφοι, παιχνίδια και hand made δώρα για όλους στο κατάστημα «Γρίφος» στην Τρίπολη (pics,vid)

Γρίφοι, παιχνίδια και hand made δώρα για όλους στο κατάστημα «Γρίφος» στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 19, 2018 - 10:27
0 σχόλια

Ήρθε και θα σας εκπλήξει ευχάριστα το νέο κατάστημα «Γρίφος» που άνοιξε στην πόλη της Τρίπολης.

Ξύλινοι χειροποίητοι γρίφοι και παιχνίδια από όλο τον κόσμο, ρούχα, κοσμήματα, είδη μασάζ, παντελόνες και μαξιλάρες γιόγκα, στρώματα για μασάζ, singing bowls από το Θιβέτ για ήχοθεραπεία και μασάζ, αλλά και τα πολύχρωμα μπρελόκ με κινηματογραφικούς ήρωες ραμμένα στο χέρι, είναι μερικά από τα είδη που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα.

Τι καλύτερο από το να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα παιχνίδι που θα τους ιντριγκάρει, θα τους μπερδέψει και θα ικανοποιήσει το μυαλό τους.

Τα παιχνίδια απευθύνονται σε μικρά και… μεγάλα παιδιά. Βρείτε μαθηματικούς και κατασκευαστικούς γρίφους αλλά και ό,τι σας εμπνεύσει για να περάσετε όμορφο και ποιοτικό χρόνο. Επιλέξτε το παιχνίδι που σας αρέσει και οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα σας βοηθήσουν και να σας κατευθύνουν έτσι ώστε να βρείτε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Περάστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά και τους φίλους σας, παίζοντας τα παραδοσιακά γνωστά μας παιχνίδια όπως Φιδάκι και Γκρινιάρη, αλλά ανακαλύψτε και νέες σπαζοκεφαλιές που θα σας ανταμείψουν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μερικά από τα παιχνίδια που μας παρουσίασε ο κ. Βαγγέλης Κούτσελας ο οποίος θα σας ξεναγήσει στον κόσμο του «Γρίφου».

«Γρίφος, craft & spirit»

Ξύλινοι γρίφοι, παζλ, επιτραπέζια, χειροποίητες δημιουργίες

Νικηταρά 17, Τρίπολη

Τηλέφωνο: 2710223432

Email: griphos.craftspirit@gmail.com

Facebookpage: Γρίφος craft & spirit

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξύλινοι χειροποίητοι γρίφοι και παιχνίδια στο κατάστημα «Γρίφος»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.