Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2019 (vid)

Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2019 (vid)

Δεκέμβριος 02, 2019 - 13:00
0 σχόλια

 ΕΛΤΑ: Πώς να γράψεις το γράμμα σου, στον Άγιο Βασίλη

Τα κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων υποδέχονται και πάλι τα γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη, που πέρυσι ξεπέρασαν τις 120.000.

28 χρόνια τώρα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ανταποκρίνονται στο αίτημα να μείνει η ελπίδα ζωντανή και στέλνουν απαντήσεις σε πολλές χιλιάδες από αυτές τις επιστολές.

Είναι γνωστό πως το έργο του Άγιου Βασίλη είναι δύσκολο και ο φόρτος εργασίας του πολύ μεγάλος! Γι’ αυτό κι εμείς στα ΕΛΤΑ, τα τελευταία 28 χρόνια έχουμε αναλάβει τον ρόλο του «βοηθού» του.

Κάθε χρόνο παραλαμβάνουμε χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων με τις κρυφές τους επιθυμίες για τα Χριστούγεννα.

Με πολλή αγάπη φροντίζουμε να απαντάμε σε όσα έχουν στον φάκελο ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολέα, για να γνωρίζει κάθε μικρός μας φίλος ότι ο Άγιος Βασίλης διάβασε το γράμμα του.

Γι’ αυτό, ζητήσαμε φέτος από τον αγαπημένο μας άγιο μία μικρή χάρη. Του είπαμε να μοιραστεί μαζί σου τα μυστικά του πώς γράφουμε «ένα σωστό γράμμα, καθώς και άλλες συμβουλές και το έκανε με μεγάλη χαρά!

Φέτος, μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη πώς να γράψουν το γράμμα τους, πώς και πού να το ταχυδρομήσουν, αλλά κυρίως, πώς να νιώσουν ακόμα πιο κοντά στη μαγεία των Χριστουγέννων!

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του αποφάσισαν να μαζέψουν όοοολα τα μυστικά για το πώς γράφουμε ένα σωστό γράμμα και να τα μοιραστούν μαζί σου.

Δες το video ΕΔΩ για να μάθεις πώς να γράψεις το γράμμα σου και τι είναι σημαντικό να μην ξεχάσεις.

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.