Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: "Ναι στο ευρώ σε μία διαφορετική Ευρώπη" (video)

Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: "Ναι στο ευρώ σε μία διαφορετική Ευρώπη" (video)

Ιούνιος 15, 2012 - 19:28
11 σχόλια

Συνέντευξη του Ηλία Σπηλιωτόπουλου στο www. Arcadiaportal.gr

Ιδεολογική τρομοκρατία χαρακτήρισε το δίλημμα "ευρώ ή δραχμή" ο γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Ηλίας Σπηλιωτόπουλος σε συνέντευξή του στο Arcadiaportal.gr τονίζοντας πως "σαφώς και ο κόσμος λέει ναι στο ευρώ αλλά σε μία διαφορετική Ευρώπη που σέβεται τους πολίτες- μέλη της και που δεν τους διαχωρίζει".

Ακόμα μιλά για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και της λιτότητας και δηλώνει πως θα πρέπει να εξετάσουμε και το πώς διαχειρίστηκαν όχι μόνο οι Έλληνες πολιτικοί αλλά και οι Ευρωπαίοι την κρίση και τα αποτελέσματα που έφερε ο τρόπος διαχείρισης αυτής της κρίσης.

Απαντά ακόμα για την παράνομη μετανάστευση και την εγκληματικότητα και λέει πως δεν πρέπει "η Ελλάδα να γίνει ο σκουπιδοτενεκές της Ευρώπης", ενώ για το "φαινόμενο" Χρυσή Αυγή σημειώνει πως τα ποσοστά της οφείλονται και στο γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις υποκαθιστά το Κράτος και την Αστυνομία.

Δείτε ακόμα στο βίντεο τι λέει για το δίπολο ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ, για τις μετεκλογικές συνεργασίες αλλά και για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων καθώς και για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ την οποία χαρακτηρίζει "μέρα δύσκολη που δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα".

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη με ένα κομματικό πρόσωπο... αλλά κυρίως με ένα νέο άτομο...

Ε.Τ.

Video: 

youtube://v/IY4nK3ZNL_Q


11 Σχόλια

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ !!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!!!!!

Μεγάλες αλήθειες, κρίμα μόνο που παιδιά σαν κι αυτόν χαραμίζονται ακόμα στο πασοκ.

Στα τσακιδια οι Παγκαλοι της Αρκαδιας. Να μπουν μπροστα οι νεοι μηπως και σωθει τιποτα.

Πληρωνω ικα μια ζωη και θα παρω τη μιση συνταξη μου..... Γτ??? Μήπως οι ομοιδιεάτες σου επαιξαν με τα λεφτα μου??? Για να ,διορίσουν,χρηαμτοδοτήσουν τις κρατικοδίαιτες κατασκευαστικές?? Να καλυψουν τις ανάγκες του του Τσοχατζόπουλου για κουρτινόξυλα χιλιάδων ευρω....ΚΤΛ Πασοκ- ΝΔ είσαστε συνυπεύθυνοι και διεφθαρμένοι.... Κρίμα γτ νέοι άνθρωποι υιοθετούν ένα λόγο τόσο παλιό και ξεπερασμένο....

Αφιερώνω χρόνο να ακούω απόψεις απο ΜΗ επαγγελματίες πολιτικούς όλων των πολιτικών χώρων. Πολύ σωστός ειδικά στο θέμα της χρυσής αυγής.

Ίσως η πιο ώριμη απεικόνιση της κατάστασης από έναν νέο άνθρωπο από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ

Ας κοιτάξει καλύτερα ο κ. Σπηλιωτόπουλος (και όχι μόνο αυτός) να μαζέψει τα κομμάτια του κόμματός του και να περισώσει την αξιοπρέπειά του, γιατί πλέον το να λες ότι είσαι ΠΑΣΟΚ, ισοδυναμεί με κάτι χειρότερο από βρισιά...Και είναι το λιγότερο που μπορώ να πω, αν αναλογιστώ πού οδήγησε το κόμμα του και ο πρώην αρχηγός του τα 2,5 (τουλάχιστον) τελευταία χρόνια, την Ελλάδα... Ήθελα νά'ξερα, ο ίδιος και η οικογένειά του, δεν υπέστη τις καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής του (από)κόμματός του; Εκτός κι αν είναι από τους βολεμένους ή αν εκτός κι αν στο ΠΑΣΟΚ θέλουν ακόμα χειροκροτητές...Βλέπε Σκανδαλίδη στο Πνευματικό κέντρο...Μ' ένα χειροκροτηματάκι τα ξεχνάμε όλα, έτσι κ. Σπηλιωτόπουλε; Προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί πού βρίσκονται τα ποσοστά του κόμματός σας και τί προσπαθεί να σας πει ο κόσμος που σας "μαύρισε"... Και μια παρατήρηση-απορία: Αυτό το "Αυτοδύναμη Ελλάδα" που φιγουράρει κάτω από το λογότυπο του κόμματός σας, ασφαλώς είναι ανέκδοτο, έτσι; Δεν πιστεύει κανείς σας ότι είναι εφικτό...Ε...; Ή μήπως κάνετε (εποχή που είναι) όλοι σας, όνειρα θερινής νυκτός;

Το συγκεκριμένο άτομο έχω την τύχη να τον ξέρω και να είναι φίλος μου. Επειδή ο προηγούμενος αναφέρθηκε στην αξιοπρέπεια του Ηλία και στην οικογένεια του πρέπει να τον ενημερώσω πως ο Ηλίας έχει σπουδάσει οικονομικά και λόγω της ανεργίας προσπαθεί να τα βγάλει πέρα ως αγρότης. Στη στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε παραμεθόριο στον Έβρο και όχι στο σπίτι του όπως κάποιοι άλλοι. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και αν θαυμάζω κάτι σε αυτόν είναι πως δε φοβήθηκε ποτέ να πεί την άποψη του. Αν δεν ξέρεις κάποιον φίλε (γιατί είναι φανερό πως δεν τον ξέρεις) μη βιάζεσαι να τον κρίνεις μόνο και μόνο λόγω του ότι είναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ η οτιδήποτε άλλο. Πολιτικά και εγώ διαφωνώ με όλους όσοι είναι μέσα στη βουλή αλλά δεν έκρινα ποτέ κανέναν με βάση το τι ψηφίζει.

Λοιπόν κοιτάχτε να δείτε τι έχουμε εδώ. 1ον:Κάποια θεση σου έχουν τάξει για αυτό και είσαι εκεί. 2ον:Είναι αστείο έως γελοίο ένα νέο παιδί να ψηφίζει και να ασχολείτε με το ΠΑΣΟΚ. 3ον:Σου αναγνωρίζω πως είχες τα κότσια να βγεις δημόσια και να πεις τις απόψεις σου για το ΠΑΣΟΚ. 4ον:Βάζεις τους φίλους να σε στηρίξουν (σχόλια) στο πορταλ γιατί?για ποιο λόγο?εφόσον διάλεξες να εμφανιστείς δημόσια πρέπει να λουστείς και τα ειρωνικά σχόλια.

O ΕΛΑτο, Ο ΕΛΑτο.. αλλή δουλειά δεν έχεις... Ο ΕΛΑτο Ο ΕΛΑτο... πες μας πως σε αντέχεις...

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Κυρ, 17 Ιουν 2012 - 16:08 Μάζεψε τα σάλια σου ρε. Έχεις γεμίσει τον τόπο.