Γραφεία τουρισμού και τουριστική ιστοσελίδα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Γραφεία τουρισμού και τουριστική ιστοσελίδα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ιανουάριος 12, 2020 - 14:35
1 σχόλια

Επαναπροσέγγιση στο θέμα της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου επιχειρεί η περιφερειακή αρχή, καθώς -όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σε συνέντευξη Τύπου, στην Τρίπολη, το μεσημέρι την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Π. Νίκας παραδέχθηκε ότι η Περιφέρεια “παρά τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που έχουν ξοδευτεί τα προηγούμενα χρόνια, βρίσκεται χαμηλά καθώς συνεισφέρει μόλις το 2,5% στο ετήσιο εισόδημα της χώρας μας από τον τουρισμό”, δεσμευόμενος ότι έχει ξεκινήσει ήδη “υπερπροσπάθεια σε όλους τους τομείς”.

Στο πλαίσιο αυτό, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2020 θα λειτουργήσουν τουριστικά γραφεία σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας, αρχής γενομένης από τη Σπάρτη:

“Στις 15 Ιανουαρίου, θα έλθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο προς έγκριση η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου Σπαρτιατών και της Πελοπόννησος Α.Ε. για τη λειτουργία του τουριστικού γραφείου Σπάρτης. Ο χώρος υπάρχει και θα ακολουθήσει πρόσληψη προσωπικού, από τη Λακωνία”.

Θα ακολουθήσουν, συνέχισε ο Π. Νίκας, γραφεία τουρισμού στην Τρίπολη και την Κόρινθο, υπενθυμίζοντας ότι τέτοιες δομές λειτουργούν ήδη στην Καλαμάτα, το Ναύπλιο και το Λουτράκι.

Τέλος, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε τη δημιουργία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου μιας τουριστικής ιστοσελίδας με συχνή ενημέρωση και με περιεχόμενο που θα προβάλει κάθε πτυχή της Πελοποννήσου, προσθέτοντας ότι η περιφερειακή αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή της περιοχής μας στα ηλεκτρονικά μέσα.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ PELOPONNESE KAI ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ GREECE . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.