Το GPS στον Μπούκλη δώρο από το Δήμο Πύλου-Νέστορος

Το GPS στον Μπούκλη δώρο από το Δήμο Πύλου-Νέστορος

Φεβρουάριος 07, 2012 - 21:40
1 σχόλια

Τι το ήθελε και ο επικεφαλής των Οικολόγων στο ΠΣ Λάμπρος Μπούκλης να πει ότι δεν είναι και GPS και δεν ξέρει αν όντως τον πήγαν οι Μεσσήνιοι του δήμου Πύλου- Νέστορος εκεί που πρόκεται να γίνει η πολυθρύλητη επένδυση για το λιγνιτωρυχείο στην "ποδιά" του οποίου σφάζονται παλληκάρια και κοπέλες (βλέπε Πετράκος - Νικολάκου σε μία απείρου κάλλους "διαλογική" συζήτηση στο ΠΣ).

Το πήραν προσωπικά στο δήμο και ο αντιδήμαρχος Βασιλόπουλος αντέδρασε πάραυτα και όχι μόνο απάντησε στον κ. Μπούκλη αλλά θα του κάνει και δώρο ένα GPS για τις μελλοντικές αποδράσεις του όχι μόνο στη Μεσσηνία αλλά γενικότερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στην οποία πολιτεύεται και την οποία πρέπει να γνωρίζει καλά... (το καρφάκι δηλαδή ότι δεν την γνωρίζει...). Άρα τώρα περιμένουμε να δούμε πότε θα δοθεί το GPS στον κ. Μπούκλη...και να είναι τελευταίας τεχνολογίας γιατί κάποια σε μπερδεύουν και όχι τίποτα άλλο μην έχουμε και πάλι γκρίνιες και λάθος τοποθεσίες γιατί τότε άντε να τα βάλεις με την τεχνολογία... τώρα κάτι γίνεται και τα βάζεις τους ανθρώπους....

Διαβάστε την ανακοίνωση του δήμου που υπογράφει ο αντιδήμαρχος Πύλου - Νέστορος Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος:

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Μπούκλης, δυστυχώς ανέφερε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με την επίσκεψή του στην Φαλάνθη ότι δεν του υποδείξαμε το συγκεκριμένο χώρο που ο ιδιώτης επενδυτής επιθυμεί να δημιουργήσει τα λιγνιτωρυχεία, αλλά κάποια άλλη περιοχή.

Προς έκπληξή μας δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αυτή την μεταστροφή στη συμπεριφορά του και τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή τη δήλωση. Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα «Πώς διαπίστωσε ότι του υποδείξαμε λάθος περιοχή;».

Στον κ. Μπούκλη φυσικά και δείξαμε τη συγκεκριμένη τοποθεσία που επιθυμούν να αναπτυχθεί η καταστροφική για την περιοχή μας δραστηριότητα, και προς τιμήν του, αυτός μας ανέφερε και επεσήμανε ότι τέτοια επένδυση είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί στην περιοχή, πράγμα το οποίο δήλωσε και δημοσίως.

Τελικά μήπως κάποιοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη με διαστρέβλωση των γεγονότων κι αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα; Το καλύτερο δώρο για τον κ. Μπούκλη για τη νέα χρονιά είναι μια συσκευή GPS ώστε να γνωρίσει καλύτερα την περιοχή που πολιτεύεται παρά να εξαπολύει άδικες κατηγορίες και να καταθέτει ανακρίβειες.

Στα παιχνίδια του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης , οι φιλόδοξοι επενδυτές του κάρβουνου πρέπει να γνωρίζουν πως ό, τι και να πουν, όποια μεθόδευση κι αν ακολουθήσουν, εμείς που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και περπατάμε καθημερινά στα χωριά μας, θα είμαστε απέναντι και θα νικήσουμε. Γιατί ο ιδρώτας μας είναι η μεγαλύτερη επένδυση για το τόπο μας, δεν χρειαζόμαστε φωστήρες και σωτήρες που κινούνται όπως τα έργα τους.

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο