Γούργαρης: Προεκλογικά ανταγωνίζονται για την κουτάλα της διαχείρισης του Δήμου

Γούργαρης: Προεκλογικά ανταγωνίζονται για την κουτάλα της διαχείρισης του Δήμου

Μάιος 12, 2019 - 16:00
0 σχόλια

Χαιρετισμός Βαγγέλη Γούργαρη στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη

Φίλες και Φίλοι

Απευθυνόμαστε και από εδώ στους λαϊκούς ανθρώπους που ζουν στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Τρίπολης, τους καλούμε να συμπορευτούν μαζί μας, να μας εμπιστευτούν την ψήφο τους γιατί είμαστε ο μόνος συνδυασμός που θα την χρησιμοποιήσουμε για να διεκδικήσουμε όλα όσα τους ανήκουν.

Με ιδιαίτερη σκληρότητα η πλειοψηφία του λαού μας βιώνει σήμερα τη δήθεν μεταμνημονιακή εποχή και την εξαπάτηση ότι θα φέρει ανάπτυξη και μάλιστα δίκαιη όταν παραμένουν σε ισχύ όλοι οι μνημονιακοί νόμοι.

Η Ε.Ε. διαμορφώνει τις κατευθύνσεις, οι κυβερνήσεις παίρνουν τις αποφάσεις, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι εκτελούν.

Το 60% του λαού μας βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας.

Τα πάντα περνούν από αξιολόγηση και εφαρμόζονται μόνο προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου. Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε όλοι μας είναι αν θα συνεχίσουμε τον ίδιο δρόμο, αυτόν του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος ή θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Για μας είναι ξεκάθαρο για ποιούς και με ποιούς   παλεύουμε , χωρίς συμβιβασμούς και αυταπάτες, με μοναδικό αντίπαλό τα προβλήματα και τις πολιτικές που τα γεννούν.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από δήθεν πρωτότυπες ιδέες για συνέπεια – υπευθυνότητα – ειλικρίνεια – συμμετοχικότητα, ανάπτυξη βάζοντας στην ίδια μοίρα τον εργαζόμενο με τον μεγαλέμπορα, τον αγρότη με τον βιομήχανο, τον αδύνατο με τον ισχυρό.

Όλοι εμείς που βρισκόμαστε στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα του τόπου μας.

Εκεί θα βρεθούμε και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Θα μπούμε μπροστά στον αγώνα:

Για ουσιαστική μείωση της Δημοτικής Φορολογίας. Πάλη για πλήρη χρηματοδότηση του Δήμου από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Για να περιοριστεί και να καταργηθεί η ανταποδοτικότητα σε λειτουργίες και υπηρεσίες του Δήμου
Μέτρα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής με χρηματοδότηση από το κράτος όλων των αναγκαίων μέτρων και έργων για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών (πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμοί κ.λ.π.)
Κινητοποίηση λαϊκών δυνάμεων για εξασφάλιση δημόσιων και δωρεάν παροχών υγείας, παιδείας, πρόνοιας, πολιτισμού και αθλητισμού.
  Για τη διαχείριση των απορριμμάτων με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες, με σεβασμό στο περιβάλλον, στη Δημόσια υγεία και όχι με κριτήριο την επιχειρηματική κερδοφορία, όχι στη ΣΔΙΤ με την Τέρνα.

Οι άλλοι συνδυασμοί είναι όλοι στην ίδια όχθη και οι διαφορές τους είναι δευτερεύουσες.

Παριστάνουν τους ανεξάρτητους, είναι εξαρτημένοι από τα συμφέροντα των λίγων, από τις αντιλαϊκές πολιτικές των κομμάτων που στήριζαν και στηρίζουν, από τα μνημόνια που στήριξαν τα κόμματά τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, από το νομοθετικό πλαίσιο των κυβερνήσεων και της Ε.Ε.

Είναι στελέχη των κομμάτων που κυβέρνησαν(της ΝΔ-του ΠΑΣΟΚ-του ΣΥΡΙΖΑ)και βαρύνονται με την πολιτική τους.

Όλοι τους υπηρέτησαν με συνέπεια την αντιλαϊκή πολιτική σαν Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, Περιφερειακοί σύμβουλοι, Πρόεδροι ΔΣ, σαν στελέχη Παρατάξεων έχουν μεγάλες ευθύνες για την σημερινή κατάσταση στο Δήμο. Οι διαφορές τους είναι τόσο μικρές και οι συγκλίσεις τους τόσες πολλές. Όπως και οι μετακινήσεις από τον ένα συνδυασμό στον άλλο, ουσιαστικά πρόκειται για μια ενιαία παράταξη με πολλά ψηφοδέλτια.

Μοιάζουν σαν 6 σταγόνες νερό, έφτασαν στο σημείο έναν υποψήφιο να τον ανακοινώσουν διαδοχικά 3 συνδυασμοί, τελικά έμεινε υποψήφιος στον τρίτο.

Προεκλογικά ανταγωνίζονται για την κουτάλα της διαχείρισης του Δήμου. Κατηγορεί και βρίζει ο ένας τον άλλο αφού δεν έχουν πολιτικές διαφορές, θα ενωθούν όμως την επόμενη των εκλογών όπως το κάνουν τουλάχιστον τα 20 τελευταία χρόνια και θα συνεχίσουν να στηρίζουν την πολιτική που μας πάει από το κακό στο χειρότερο.

Καλούμε τους Δημότες της Τρίπολης να μην προδώσουν την πείρα τους.

Να μην ψηφήσουν τους ίδιους και τους ίδιους διαχειριστές της μιζέριας, που δηλώνουν αναρμόδιοι για τα σοβαρά και καυτά προβλήματα που αφορούν τη ζωή μας. Να κάνουν  τώρα το βήμα. Να έρθουν μαζί μας! Γιατί εδώ βρίσκεται το καινούργιο, το πραγματικά νέο, το ελπιδοφόρο για τον Δήμο μας, για τη ζωή μας. Γιατί δε συμβιβαζόμαστε με τη μιζέρια, τη ζωή με δόσεις! Δεν κονταίνουμε τα όνειρά μας, δυναμώνουμε τους αγώνες μας!

Δεν έχουν να κερδίσουν τίποτε ψάχνοντας διαφορές ανάμεσα σε φθαρμένα υλικά, σε εκλεκτούς των κομμάτων που στήριξαν και ψήφισαν όλους τους νόμους λαιμητόμους, που ψήφισαν τα μνημόνια και όλοι μαζί το τρίτο μνημόνιο.

Η ενίσχυση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και Δήμους, η ενίσχυση του ΚΚΕ στην ευρωβουλή μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης

Βαγγέλης Γούργαρης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.